Vianmääritys & ohje

Adobe Technical Communication Suite sisältää seuraavat: Adobe FrameMaker, Adobe RoboHelp, Adobe Captivate (2019-versio), Adobe Acrobat DC* ja Adobe Presenter 11.1. Lisätietoja 2019-versiosta löytyy Technical Communication Suiten usein kysytyistä kysymyksistä.

Jokaisella Adobe Technical Communication Suiteen sisältyvällä sovelluksella on omat tukisivut adobe.com-sivustolla. Katso FrameMaker-, RoboHelp-, Captivate-, Acrobat- ja Presenter-sivut, joilta löytyy linkkejä käyttöoppaisiin, opastusohjelmiin, käyttäjäfoorumeihin ja tärkeimpiin vianmääritysohjeisiin.

Admin Consolessa on ennalta määritettyjä malleja, joiden avulla voidaan luoda paketteja Adobe Technical Communication Suite -ohjelmistoa varten. Katso lisätietoja ohjeesta Adoben mallit paketteja varten.

Tilauksen tekeminen on nopeaa ja helppoa: siirry ostamisopassivulle, valitse tuote tai tilaus ja viimeistele ostos. Etsi heti ostamisen jälkeen sähköpostistasi Adoben lähettämä viesti, jossa on linkki ohjelmiston lataamiseen. Kun olet ladannut tuotteen, kaksoisnapsauta asennusohjelmaa, asenna tuote näyttöön tulevien ohjeiden mukaan ja aloita tilauksesi.

Opi ratkaisemaan Technical Communication Suiten ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista. Jos kokeiluversion lataamisessa on ongelmia, katso ratkaisuja tästä vianmääritysoppaasta.

Voit asentaa Adobe Technical Communication Suiten enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sovelluksen kolmanteen tietokoneeseen, sinun tulee poistaa sen aktivointi toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Adobe Technical Communication Suiten 30 päivän kokeiluversion voi helposti muuttaa tilaukseksi ostamalla käyttöoikeuden osoitteesta adobe.com. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa techcomm@adobe.com.

Voit peruuttaa tilauksesi tilisivulla osoitteessa adobe.com tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on Technical Communication Suiten usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit