Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe Technical Communication Suiten omistaja on organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Mitkä ovat Adobe Technical Communication Suiten (2019-version) osat?

Adobe Technical Communication Suite (2019-versio) sisältää seuraavat: Adobe FrameMaker (2019-versio), Adobe RoboHelp (2019-versio), Adobe Captivate (2019-versio), Adobe Acrobat Pro DC* ja Adobe Presenter 11.1 sekä lisätyökalut, kuten Adobe RoboScreenCapture. Lisätietoja 2019-versiosta löytyy Technical Communication Suiten usein kysytyistä kysymyksistä.

Mistä löytyy Adobe Technical Communication Suiten (2019-versio) vanhempia versioita?

Adobe Technical Communication Suiten vanhempia versioita voi ladata tältä lataussivulta. Lataus ja asennus edellyttävät sarjanumeroa.

Mistä löytyy tietoa uusimmasta versiosta?

Tarvitsen apua tietyn Adobe Technical Communication Suite -sovelluksen käytössä.

Jokaisella Adobe Technical Communication Suiteen sisältyvällä sovelluksella on omat tukisivut adobe.com-sivustolla. Katso FrameMaker-, RoboHelp-, Captivate-, Acrobat- ja Presenter-sivut, joilta löytyy linkkejä käyttöoppaisiin, opastusohjelmiin, käyttäjäfoorumeihin ja tärkeimpiin vianmääritysohjeisiin.

Lataaminen ja asentaminen

Miten Adobe Technical Communication -ohjelmiston tilaus hankitaan ja asennetaan?

Tilauksen tekeminen on nopeaa ja helppoa: siirry ostamisopassivulle, valitse tuote tai tilaus ja viimeistele ostos. Etsi heti ostamisen jälkeen sähköpostistasi Adoben lähettämä viesti, jossa on sarjanumero ja linkki ohjelmiston lataamiseen. Kun olet ladannut tuotteen, kaksoisnapsauta asennusohjelmaa, asenna tuote näyttöön tulevien ohjeiden mukaan ja aloita tilauksesi.

Miksi Adobe Technical Communication Suiten (2019-versio) lataaminen ei onnistu?

Opi ratkaisemaan Technical Communication Suiten ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata Adobe Technical Communication Suiten (2019-versio) kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista. Jos kokeiluversion lataamisessa on ongelmia, katso ratkaisuja tästä vianmääritysoppaasta.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Adobe Technical Communication Suiten toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Adobe Technical Communication Suiten enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sovelluksen kolmanteen tietokoneeseen, sinun tulee poistaa sen aktivointi toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Adobe Technical Communication Suiten (2019-versio) kokeiluversion voi helposti muuttaa tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus, kun lisäät tuotteen ostoskoriin Adobe Storessa. Lisätietoja on Adobe Technical Communication Suiten usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää ohjelmistoa, joka minulla on?

Voit peruuttaa tilauksesi tilisivulla osoitteessa adobe.com tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on Technical Communication Suiten usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.