Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

RoboHelp (2019-versio) -asennusohjelma asentaa sekä RoboHelpin (2019-versio), joka on uusi sisällönluonti- ja julkaisusovellus, sekä RoboHelp Classicin (2019-versio), joka vastaa RoboHelpin aiempia versioita mutta sisältää päivityksiä. Olemassa olevat RoboHelp-projektit voi siirtää RoboHelpin 2019-versioon. Kun projektit on siirretty ja niitä on muokattu, niitä ei kuitenkaan voi enää tuoda takaisin aiempiin versioihin tai RoboHelp Classiciin (2019-versio).

Jos Adobe RoboHelpin omistaja on organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Luo projekti -artikkelissa on perustietoa projekteista ja ohjeet ensimmäisen projektin luomiseen Adobe RoboHelpillä.

YouTube- tai Vimeo-videoiden tuonti aiheisiin on helppoa. Lisätietoja on Videoiden ja multimedian kanssa työskenteleminen -aiheen kohdassa Videoiden lisääminen.

Käy RoboHelpin ohjesivulla, josta löytyy linkkejä opastusohjelmiin, käyttöoppaaseen, käyttöönottovideoihin ja paljon muuta.

Lataaminen ja asentaminen

RoboHelp (2019-versio) voi ostaa verkossa Adoben verkkokaupasta tai soittamalla numeroon +1-866-647-1213 (ma–pe, 8–17 Yhdysvaltain itärannikon aikaa). Katso, miten RoboHelpin voi muuten hankkia (2019-versio) myös ostamalla valtuutettujen jälleenmyyjien kautta tai ostamalla opiskelija-alennuksella tai valtiollisella alennuksella. Lisätietoja ostovaihtoehdoista löytyy RoboHelpin usein kysytyistä kysymyksistä.

Opi ratkaisemaan RoboHelpin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä. Voit ladata täysin toiminnoin varustetun 30 päivän kokeiluversion maksutta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Voit asentaa RoboHelpin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Jos tilauksesi päättyy tai keskeytyy mistä tahansa syystä (esimerkiksi vanhentuneen luottokortin vuoksi), sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja ohjelmisto näyttää ilmoituksen tilauksen päättymisestä. Jos tilauksen päättymisestä on kulunut alle kuusi kuukautta, napsauta ilmoituksessa näkyvää Uusi-painiketta, jos haluat syöttää tilauksen uudelleenaloittamiseen tarvittavat tiedot.

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on RoboHelpin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Yhteisö

Liity keskusteluun.