Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Miten RoboHelp (2019-versio) eroaa RoboHelp Classicista (2019-versio)?

RoboHelp (2019-versio) -asennusohjelma asentaa sekä RoboHelpin (2019-versio), joka on uusi sisällönluonti- ja julkaisusovellus, sekä RoboHelp Classicin (2019-versio), joka vastaa RoboHelpin aiempia versioita mutta sisältää päivityksiä. Olemassa olevat RoboHelp-projektit voi siirtää RoboHelpin 2019-versioon. Kun projektit on siirretty ja niitä on muokattu, niitä ei kuitenkaan voi enää tuoda takaisin aiempiin versioihin tai RoboHelp Classiciin (2019-versio).

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe RoboHelpin omistaja on organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Miten luodaan projekti?

Luo projekti -artikkelissa on perustietoa projekteista ja ohjeet ensimmäisen projektin luomiseen Adobe RoboHelpillä.

Voiko projektiin tuoda Word-asiakirjan?

Miten videoita tuodaan YouTubesta tai Vimeosta?

YouTube- tai Vimeo-videoiden tuonti aiheisiin on helppoa. Lisätietoja on Videoiden ja multimedian kanssa työskenteleminen -aiheen kohdassa Videoiden lisääminen.

Mistä löytyy lisätietoa?

Käy RoboHelpin ohjesivulla, josta löytyy linkkejä opastusohjelmiin, käyttöoppaaseen, käyttöönottovideoihin ja paljon muuta.

Lataaminen ja asentaminen

Mistä Adobe RoboHelpin (2019-versio) voi hankkia?

RoboHelp (2019-versio) voi ostaa verkossa Adoben verkkokaupasta tai soittamalla numeroon +1-866-647-1213 (ma–pe, 8–17 Yhdysvaltain itärannikon aikaa). Katso, miten RoboHelpin voi muuten hankkia (2019-versio) myös ostamalla valtuutettujen jälleenmyyjien kautta tai ostamalla opiskelija-alennuksella tai valtiollisella alennuksella. Lisätietoja ostovaihtoehdoista löytyy RoboHelpin usein kysytyistä kysymyksistä.

Miksi RoboHelp ei lataudu?

Opi ratkaisemaan RoboHelpin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata RoboHelpin kokeiluversion?

Kyllä. Voit ladata täysin toiminnoin varustetun 30 päivän kokeiluversion maksutta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa RoboHelpin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa RoboHelpin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Tilaukseni on päättynyt. Kuinka se uusitaan?

Jos tilauksesi päättyy tai keskeytyy mistä tahansa syystä (esimerkiksi vanhentuneen luottokortin vuoksi), sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja ohjelmisto näyttää ilmoituksen tilauksen päättymisestä. Jos tilauksen päättymisestä on kulunut alle kuusi kuukautta, napsauta ilmoituksessa näkyvää Uusi-painiketta, jos haluat syöttää tilauksen uudelleenaloittamiseen tarvittavat tiedot.

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää ohjelmistoa, joka minulla on?

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on RoboHelpin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Yhteisö

Liity keskusteluun.