Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten RoboHelp hankitaan ja asennetaan?

Voit ostaa RoboHelpin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen. Lisätietoja ostovaihtoehdoista löytyy RoboHelpin usein kysytyistä kysymyksistä.

Miksi RoboHelp ei lataudu?

Opi ratkaisemaan RoboHelpin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata RoboHelpin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa RoboHelpin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa RoboHelpin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Voit muuttaa RoboHelpin (2015-version) kokeiluversion tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus, kun lisäät tuotteen ostoskoriin Adobe Storessa. Lisätietoja on RoboHelpin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää ohjelmistoa, joka minulla on?

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on RoboHelpin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Yleisiä kysymyksiä

Voiko näytön asettelua muuttaa?

Kyllä. Voit valita useista erilaisista reagoivista ja usean näytön sisältävistä HTML5-asetteluista. Valitse se, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja mukauta sitä tarpeen mukaan.

Voinko lisätä HTML5-videon teemaan (topic)?

Kyllä! Voit lisätä Adobe Captivate -videon HTML5- tai SWF-tiedostomuodossa.

Onko RoboHelp yhteensopiva Microsoft Wordin kanssa?

RoboHelp (2015-versio) on yhteensopiva Word 2010:n ja 2013:n kanssa. Lisätietoa yhteensopivuudesta löytyy RoboHelpin usein kysytyistä kysymyksistä ja Adobe RoboHelpin (2015-version) versioiden vertailuoppaasta. Jos sinun täytyy asentaa RoboHelpin aiempi versio, voit ladata asennustiedostot RoboHelpin lataussivulta. Lataus edellyttää sarjanumeroa.

Voinko lisätä vesileiman?

Tietysti. Katso Vesileiman lisääminen.

Mistä löytyy lisätietoa?

Käy RoboHelpin ohjesivulla, josta löytyy linkkejä opastusohjelmiin, käyttöoppaaseen, käyttöönottovideoihin ja paljon muuta.