Verschillen tussen iOS- en Android-viewers

Voor Android-apparaten zijn twee verschillende DPS-viewers beschikbaar: een verouderde, op AIR gebaseerde viewer en de nieuwe, systeemeigen viewer. Een aantal van de functies die werken in de iPad-viewer, worden niet ondersteund in een of beide Android-viewers.

• HTML-inhoud die werkt in Mobile Safari, kan in andere apparaatbrowsers onverwacht gedrag vertonen. Zie HTML-artikelen maken voor Android-viewers.
  • Abonnementen worden ondersteund voor iOS, maar niet voor Google Play Store.
  • Op iOS-viewers worden alleen folio's met een hoogte-breedteverhouding van 3:2 (iPad) of 3:2/16:9 (iPhone) weergegeven. De folio-inhoud wordt vergroot of verkleind om deze aan te passen aan het scherm. Op Android-viewers kunnen echter folio's van elk formaat worden weergegeven. Inhoud wordt zo nodig geschaald en voorzien van de letterboxindeling.
  • Pushmeldingen worden niet ondersteund op Android.
  • Het gebruik van sociale media via de webviewer wordt niet ondersteund op Android.
  • Apps met één folio worden niet ondersteund op Android.
  • Secties worden niet ondersteund op Android.
  • Panorama's wordt niet ondersteund op Android.
  • Inlinevideo's worden ondersteund op systeemeigen Android-viewers, maar niet op verouderde Android-viewers.

Zie de lijst met ondersteunde DPS-functies voor een tabel met de ondersteunde functies voor elk viewertype.

Ga voor informatie over het ontwikkelen van DPS-apps voor Android-apparaten naar:

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online