Als u problemen ondervindt bij het downloaden van uw Creative Cloud-apps, gebruikt u de downloadkoppelingen in de onderstaande tabel.

Opmerking:

Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor gedetailleerde instructies om uw Creative Cloud-app te downloaden en installeren.

Creative Cloud 2019-apps

Creative Cloud 2018-apps

Let op:

Deze installatieprogramma's werken niet op Mac OS Catalina 10.15.

Als u uw besturingssysteem terug moet zetten om uw apps te installeren, downloadt u Mac OS Mojave via de Apple Support-website.

Opmerking:

* U kunt Extendscript Toolkit CC op macOS 10.11.5 of eerder installeren.

Installatie-instructies

1. Om aan de slag te gaan, klikt u gewoon op een van de downloadkoppelingen in de bovenstaande tabel en slaat u het bestand op uw computer.

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

3. Voer een van de volgende handelingen uit om de installatie te starten:

Windows: dubbelklik op Setup.exe in de uitgepakte map.

macOS: dubbelklik op Installeren vanaf de uitgepakte map.

4. Meld u aan bij uw Adobe-account.

Aanmelden bij Adobe-account
  5. De installatie van uw toepassing begint. U kunt de voortgang van de installatie volgen.

Gefeliciteerd! Uw app is geïnstalleerd en wordt automatisch opgestart.

Opmerking:

Als u een foutbericht krijgt bij installatie van de app, raadpleegt u Fouten oplossen tijdens downloaden en installeren voor stappen voor het oplossen van problemen.