Versie waarop dit van invloed is Elements Organizer 2018, 2019
Besturingssystemen Windows 10, 8.1, 7

Probleem

Probeer een van deze oplossingen bij de volgende problemen in Elements Organizer:

• Bij het roteren van een afbeelding wordt de miniatuur van de afbeelding beschadigd.
  • Afbeelding is beschadigd bij het toepassen van Meteen repareren.
  • Afbeeldingen zijn beschadigd tijdens het importeren in Organizer.
  • Organizer crasht tijdens het importeren van een mediaset.
  • De afbeeldingspixels zijn beschadigd in Organizer.
  • Er wordt een onbekende fout weergegeven in Organizer wanneer een afbeelding op Facebook of Flickr wordt gedeeld.
  • Er verschijnt geen voorvertoning voor een aantal afbeeldingen in het Facebook-dialoogvenster.

Oplossing: update Windows

1. Download en installeer de nieuwste Windows-updates op uw pc.

2. Start Elements Organizer opnieuw.

3. Importeer de afbeeldingen opnieuw die eerder met een fout werden weergegeven in Elements Organizer.