Wanneer u Photoshop Elements Editor probeert te starten op een Mac-computer, krijgt u het volgende foutbericht:

Kan uw verzoek niet voltooien omdat de werkschijven vol zijn

Reden

Er is onvoldoende ruimte op uw werk- of opstartschijf om Photoshop Elements Editor te starten.

Oplossing 1: maak 5 GB schijfruimte vrij

Verwijder enkele bestanden van uw schijf zodat er ten minste 5 GB schijfruimte vrij is op de werk- of opstartschijf.

Oplossing 2: het voorkeurenbestand opnieuw instellen

1. Open het standaardvoorkeurenbestand op:

/Users/[gebruikers naam]/Library/Preferences/Adobe Photoshop Elements 17 Settings

2. Wijzig de naam van het voorkeurenbestand door het achtervoegsel _old aan de bestandsnaam toe te voegen. De gewijzigde naam van het voorkeurenbestand is:

/Users/[gebruikers naam]/Library/Preferences/Adobe Photoshop Elements 17 Settings_old

3. (Optioneel) Verwijder enkele bestanden van uw schijf zodat er ten minste 5 GB schijfruimte vrij is.

4. Start Photoshop Elements opnieuw op.