Invoegtoepassing Behance Publish Service | CC 2015.2/6.2

Probleem: de plug-in Behance Publish Service ontbreekt

De invoegtoepassing Behance Publish Service is verwijderd uit Lightroom CC 2015.2/6.2 vanwege komende verbeteringen aan de integratie van Lightroom met Behance. Blijf op de hoogte voor updates.

Tussenoplossing

U kunt foto's vanuit Lightroom exporteren en deze rechtstreeks uploaden naar uw profiel op de Behance-website als Werk in voortgang of een Project.

1. Vanuit de module Bibliotheek van Lightroom exporteert u de foto('s) die u op uw lokale vaste schijf wilt delen.
  2. Meld u aan bij https://www.behance.net/ met uw Adobe ID.
  3. Klik op Mijn Portfolio om actieve projecten en werk in voortgang weer te geven.
  4. Klik op Werk toevoegen om nieuwe foto's te uploaden die u in stap 1 hebt geëxporteerd.