Fout bij het selecteren van een map als exportlocatie

Probleem

Wanneer u bestanden exporteert vanuit Lightroom Classic krijgt u de volgende fout bij het selecteren van een map als exportlocatie:

De opgegeven map is tegen schrijven beveiligd.

De opgegeven map is tegen schrijven beveiligd

Productversie waarop dit van invloed is

Lightroom Classic 8.3

Oplossing

Dit probleem is verholpen in Lightroom Classic 8.3.1 (release van mei 2019).

Zie Lightroom up-to-date houden om naar de meest recente versie van Lightroom te updaten.

Tussenoplossing

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

1. Selecteer in het dialoogvenster Exporteren de optie Map later kiezen (handig voor voorinstellingen) uit de vervolgkeuzelijst Exportlocatie.

Map later kiezen

2. Klik op Exporteren.

3. Kies de map waarnaar u uw bestanden wilt exporteren en klik op Map selecteren.

Lightroom Classic exporteert uw bestanden naar de geselecteerde map.