Als u een Adobe Photoshop Lightroom-product hebt gekocht en de installatiemedia niet meer hebt, kunt u vanaf deze pagina vervangende installatiebestanden downloaden.

Lees voordat u Adobe Photoshop Lightroom downloadt

Adobe Photoshop Lightroom downloaden

Vervangende bestanden voor andere producten

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

15, 14, 13, 12, 11, 10 | 9, 8, 7

Adobe Premiere Elements

9

Adobe Photoshop Lightroom 6

Installatieprogramma's voor toepassing:

Talen Mac OS X Windows
Alles Downloaden (727 MB) Downloaden (744 MB)

Updates:

macOS:

Windows:

Opmerking:

Let op: Lightroom 4 en 5 worden niet langer officieel ondersteund: https://helpx.adobe.com/nl/support/programs/adobe-support-policies-supported-product-versions.html

Adobe Photoshop Lightroom 5

Talen Mac OS X Windows
Alles Downloaden (530 MB) Downloaden (957 MB)

Adobe Photoshop Lightroom 4

Talen Mac OS X Windows
Alles Contact opnemen met ondersteuning Downloaden (787.8 MB)