Probleem: Photoshop Elements Editor of Adobe Premiere Elements Editor worden niet gestart

Een van de volgende fouten treedt op:

• U probeert de Mac App Store-versie van Photoshop Elements 13 of Premiere Elements 13 te gebruiken, maar de Editors worden niet gestart. Of,
  • Het volgende foutbericht wordt weergegeven:

Start deze toepassing niet vanuit dit toepassingspakket. Start in plaats daarvan Adobe Photoshop Elements 13 & Adobe Premiere Elements 13 via de map Toepassingen.

Oplossing: wis de beschadigde mappen en installeer de app opnieuw

Om het probleem op te lossen en Photoshop Elements Editor of Adobe Premiere Elements Editor in te schakelen, volgt u de volgende twee stappen:

1. De mappen wissen:
    1. Klik in een Finder-venster of -tabblad op Ga > Ga naar map.
    2. Typ ~/Library/Containers en klik op Ga.
    3. Zoek naar alle mappen die het woord adobe bevatten in hun naam en wis ze.
    4. Klik in een Finder-venster of -tabblad op Ga > Ga naar map.
    5. Typ ~/Library/Group Containers en klik op Ga.
    6. Zoek naar een map met de naam JQ525L2MZD.pepe.
    7. {Wees voorzichtig terwijl u deze stap uitvoert} In de map: JQ525L2MZD.pepe:

• Verwijder de volgende map NIET: JQ525L2MZD.pepe/Application Support/Adobe/Elements Organizer/Catalogs.

• Verwijder: alle mappen en bestanden in JQ525L2MZD.pepe, behalve de bovengenoemde map.

2. De software opnieuw installeren:
    1. Verwijder de Elements-software en zorg dat de app niet langer beschikbaar is.
    2. Maak de prullenmand leeg op uw computer.
    3. Start uw Mac opnieuw op.
    4. Installeer de app opnieuw vanuit de Mac App Store.
    5. Start de app.