Foutbericht "De editor werkt niet meer" bij opstarten

Wanneer u Photoshop Elements 15 probeert te starten op een Windows-apparaat, krijgt u het volgende foutbericht:

De editor werkt niet meer

Wanneer u de logboeken controleert, is de module waarin de fout plaatsvindt LavasoftTcpService64.dll.

______________________________________________________________________________
Faulting application name: Adobe Photoshop Elements 15.0.exe, version: 15.0.0.0, time stamp: 0x57cd43a1
Faulting module name: LavasoftTcpService64.dll, version: 2.3.4.7, time stamp: 0x555dc671
Exception code: 0xc0000095
Fault offset: 0x0000000000008902
Faulting process id: 0x2a38
Faulting application start time: 0x01d220e1ac50ec82
Faulting application path: C:\Program Files\Adobe\Photoshop Elements 15\WelcomeScreen\Adobe Photoshop Elements 15.0.exe
Faulting module path: C:\Windows\system32\LavasoftTcpService64.dll
Report Id: 463cc3f8-0a2e-470e-a735-c67c2b9b1f02
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:
______________________________________
________________________________________

Opmerking:

Voor meer informatie over logboeken raadpleegt u Het vinden van crashlogboeken in Windows.

Oplossing: verwijder Web Companion

Volg de onderstaande stappen uit om de Web Companion te verwijderen:

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's en kies Programma's en onderdelen.

2. Zoek en selecteer Web Companion.

3. Klik op Verwijderen.

4. Photoshop Elements starten.