Photoshop Elements wordt standaard in het Engels gestart

Opmerking:

Van toepassing op Photoshop Elements 14 gedownload van de Mac App Store

Voor een nieuwe installatie van Photoshop Elements 14.0 op Mac 10.12.x wordt de Editor of Organizer standaard in het Engels gestart, ongeacht de landinstelling van het besturingssysteem. Het probleem treedt op wanneer u Photoshop Elements downloadt uit de Mac App Store.

Oplossing: de taalvoorkeuren wijzigen

1. Start de Elements Organizer of de Photoshop Elements Editor.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Ga naar Photoshop Elements > Voorkeuren.
    • Ga naar Elements Organizer > Voorkeuren.
    • Of gebruik de sneltoets Command+K om Voorkeuren te openen.
  3. Selecteer Algemeen. Selecteer de gewenste taal in het pop-upmenu Taal.

taal in photoshop elements
  4. Klik op OK.

5. Sluit de toepassing.

6. Start de toepassing opnieuw op. De app wordt weergegeven in de geselecteerde taal.