Probleem: als Photomerge-panorama wordt gebruikt, crasht Photoshop Elements 14.

Wanneer u de functie Photomerge-panorama gebruikt in Photoshop Elements of Elements Organizer, werkt de functie mogelijk niet zoals verwacht. Mogelijke fouten:

• Als u de functie Photomerge-panorama in Elements Organizer gebruikt, wordt het deelvenster Panorama leeg weergegeven.
  • Als u op Panorama maken klikt, treedt er een 8800-fout op.
  • Photoshop Elements crasht.

Oplossing

Gebruik een van deze tussenoplossingen:

Tussenoplossing I: voorkeuren verwijderen

Mac

• Klik in Photoshop Elements op Photoshop Elements Editor > Voorkeuren, klik op de knop Voorkeuren opnieuw instellen bij het starten en start de toepassing vervolgens opnieuw op.

Windows

• Klik in Photoshop Elements Editor op Bewerken > Voorkeuren > Algemeen, klik op Voorkeuren opnieuw instellen bij het starten en start de toepassing vervolgens opnieuw op.

Tussenoplossing II: van weergave veranderen

• Ga naar Professionele weergave, keer terug naar Met instructies en kies vervolgens Photomerge-panorama op het tabblad Photomerge.