Met de 2014-release van Photoshop CC en later installeert Creative Cloud de juiste versie van Photoshop voor uw Windows-systeem:

• Als u de 32-bits versie van Windows hebt, installeert Creative Cloud de 32-bits versie van Photoshop
  • Als u de 64-bits versie van Windows hebt, installeert Creative Cloud alleen de 64-bits versie van Photoshop.

Teneinde de download- en installatietijd te verkorten, verpakken we niet langer de 64-bits en 32-bits versie in hetzelfde installatieprogramma.

Opmerking: als u een 64-bits versie van Windows hebt, is de 32-bits versie van Photoshop niet zichtbaar of beschikbaar om te downloaden via de Creative Cloud-desktopapp. Als u een 32-bits versie van Photoshop voor Windows moet hebben vanwege compatibiliteit met oudere invoegtoepassingen of apparaatstuurprogramma's, kunt u de 32-bits versie via de onderstaande links downloaden.

Vervangende bestanden voor andere producten

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements

Adobe Photoshop downloaden

Adobe Photoshop CC 2015.5 (32 bits) Windows

Taal Windows-besturingssysteem
Engels Downloaden (1,32 GB)

Adobe Photoshop CC 2015 (32 bits) Windows

Taal Windows-besturingssysteem
Engels Downloaden (693 MB)

Adobe Photoshop CC 2014 (32 bits) Windows

Taal Windows-besturingssysteem
Engels Downloaden (693 MB)