Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

U kunt Prelude uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen, waaronder Prelude, downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Prelude en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Basisbeginselen

Ontvang basis, stapsgewijze instructies om video's op te nemen en workflows te bewerken in Prelude.

Bekijk de volledige lijst sneltoetsen van Prelude om u te helpen uw workflow stroomlijnen.

U kunt de hoeveelheid geheugen voor Prelude en andere toepassingen opgeven onder Geheugenvoorkeuren bewerken. Meer informatie over de geheugenvoorkeuren instellen in Prelude.

Ja, u kunt een aangepaste werkruimte maken en opslaan met de opties in het menu Venster. Meer informatie over het aanpassen van een werkruimte om u eigen te maken.

Video's maken en bewerken

Dat is afhankelijk van het bestandstype dat u probeert op te nemen. Leer de stappen voor het opnemen van video met alleen audio en toch bestanden in Prelude.

Begin met het selecteren van de ruwe montage die u wilt exporteren vanuit het paneel Project. Krijg volledige instructies voor het exporteren van ruwe montages vanuit Prelude.

Ja, u kunt opmerkingen aan mediabestanden toevoegen zodat de editor of director die in Adobe Premiere Pro kan controleren.

U voegt metagegevens toe aan een filmclip door naar Venster > Metagegevens te gaan. Krijg de volledige instructies voor het toevoegen, importeren en exporteren van metagegevens van uw filmclips.

Bekijk deze snelle tutorial om te leren hoe u digitale foto's opneemt en bewerkt van uw camera in Prelude.

Prelude & Premiere Pro integratie

Community

Meedoen aan de conversatie.