Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Auction downloaden en installeren?

U kunt Audition uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Waarom krijg ik Audition niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefkopie van Audition downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Kom te weten hoe u een Creative Cloud-proefversie downloadt en installeert.

Kan ik Audition op een andere computer installeren?

U kunt Audition en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accounts pagina met uw huidige Adobe ID en wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Kom te hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom te weten hoe u uw Creative Cloud-abonnement annuleert en wat de Adobe-abonnementsvoorwaarden inhouden.

Audio opnemen en importeren

Wat is de beste manier om mijn hardware met Audition gebruiken?

Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe u audiohardware verbindt met Auction.

Hoe kan opnemen met Audition?

Bekijk deze video om te leren hoe u een audiobestand opneemt, inclusief hoe u opnameniveaus aanpast en de besturingselementen voor afspelen gebruikt.

Wat is de beste manier om audiobestanden te importeren?

Bekijk deze tutorial en ontdek manieren om audiobestanden te importeren en door media te bladeren.

Waarom is de audiokwaliteit zo slecht van mijn opname?

Er zijn verschillende oorzaken van problemen met opnames. Probeer de tips in dit artikel uit omproblemen met opname, afspelen en controle op te lossen.

Audio repareren

Hoe kan ik het volume van meerdere clips laten overeenkomen?

Selecteer de clips en kies Clip > Clipvolume laten overeenkomen. Voor meer informatie, zie Clipvolume laten overeenkomen, faden en mixen.

Kan ik het volume van delen van een clip handmatig aanpassen?

Ja. In deze videotutorial leert u hoe u handmatig audioniveaus aanpast.

Hoe kan ik klikken en tikken verwijderen?

Bekijk deze video om te leren hoe u de Klik/Tikeliminator en Ontklikkereffecten gebruikt.

Hoe kan ik verwijdert ongewenste ruis en piepjes verwijderen?

Volg deze videoserie om te leren hoe u ruis uit audiobestanden verwijdert, zoals gepiep en ander geluid.

Kan ik een achtergrondsisklank of een zoemtonen verwijderen?

Ja. In deze video leert u hoe u achtergrondruis en zoemtonen verwijdert.

Technieken

Hoe kan ik meerdere audioclips combineren?

Voer de stappen in dit artikel uit om te leren hoe u meerdere clips met meerdere tracks rangschikt en bewerkt.

Hoe kan ik een audioclip infaden?

U kunt verschillende soorten fades toevoegen in Audition. In deze video leert u hoe u Fades toevoegt aan audio golfvormgedeelte van Audition.

Hoe kan ik audio knippen en plakken?

Volg de eenvoudige stappen in dit artikel om te leren hoe u audio kopieert, knipt, plakt en verwijdert.

Kan ik de toonhoogte van een zanger corrigeren?

Geef zangers een perfecte toonhoogte met de automatische opties van de toonhoogtecorrectie in Audition. In deze tutorial leert u hoe u Automatisch de toonhoogte corrigeert.

Waarom klinkt mijn audiogeluid niet alsof het in stereo is?

Volg deze tutorial om te leren hoe u het Stereouitvouweffect gebruikt om uw audio een bredere stereopresence te geven.