Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Premiere Pro downloaden en installeren?

U kunt Premiere Pro uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updatesCreative Cloud-toepassingen downloaden en installeren.

Waarom wordt Premiere Pro niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefkopie van Premiere Pro downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen, waaronder Premiere Pro, downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Premiere Pro op een andere computer installeren?

U kunt Premiere Pro en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.

Beeldmateriaal repareren en aanpassen

Hoe kan ik reeksen aanmaken en bewerken?

Leer hoe u video's aanmaakt en bewerkt in deze reeks korte tutorials.

Hoe maak ik slow-motion scènes of versnel ik de actie?

Voer de stappen in dit artikel om de snelheid en duur van clips te wijzigen.

Kan ik schokkerig, handheld beeldmateriaal repareren?

Gebruik het effect van de Warp Stabilizer om onduidelijke of schokkerige opnamen te stabiliseren. Voor stapsgewijze instructies raadpleegt u Beweging stabiliseren met het effect van de Warp Stabilizer.

Hoe kan ik het volume van een clip wijzigen?

Volg deze tutorial om het volume aan te passen en audio te faden in de interface van de Audioclipmixer. Andere technieken kunt u vinden in het artikel Volumeniveaus aanpassen.

Hoe kan ik audioclips synchroniseren met de video in mijn film?

Audio en video kunt u gemakkelijk synchroniseren via Clip > Clips samenvoegen. Voor instructies, zie dit artikel: Audio en video synchroniseren met Clips Samenvoegen.

Technieken

Hoe maak ik proxyversies van mijn media om te bewerken in Adobe Premiere Pro?

Met de proxyworkflows in Premiere Pro CC kunt u met 8K, HDR en media met een hoge beeldfrequentie werken, zodat u kunt schakelen tussen eigen indelingen en proxy-indelingen om uw werk sneller te voltooien. Kom meer te weten op de pagina Opname- en proxyworkflow in Premiere Pro CC 2015.3.

Wat is de beste manier om te werken met bestanden met hoge resolutie?

Het bewerken van video met hoge resolutie kan traag zijn. Als u de prestaties wilt verbeteren terwijl het bewerken, maakt u clips aan met een lagere resolutie, genaamd proxy's. Vervolgens gaat u terug naar de oorspronkelijke bestanden voor de uiteindelijke uitvoer. Meer informatie in deze tutorial: Offline werken met proxy media.

Kan ik video gebruiken die ik met mijn DSLR-camera heb gemaakt?

Ja. Leer hoe u het meeste uit uw DSLR-video 's kunt halen in deze tutorial: DSLR-video's bewerken. Maak presentaties en time-lapsereeksen, pas effecten en overgangen toe en breng kleuraanpassingen aan.

Hoe maak ik een reeks met meerdere cameraopnamen?

Volg de stappen in dit artikel om meer te weten te komen over workflows met meerdere camera's bewerken.

Hoe maak ik titels en credits?

Gebruik de Titelmaker (Bestand > Nieuw > Titel) om titels, credits en geanimeerde samenstellingen te maken. Voor instructies, zie Titels maken en bewerken.

Veelvoorkomende problemen

Waarom krijg ik een compileerfout?

Compileerfouten kunnen allerlei oorzaken hebben. Vind oplossingen in Compilatiefouten tijdens renderen of exporteren, oplossen

Waarom wordt de soundtrack niet afgespeeld?

Hoe kan ik ontbrekende voorinstellingen van sequenties of codecs zoeken?

Premiere Pro kan probleem hebben met de toegang tot de activeringsserver, die sommige codecs nodig hebben. Probeer de oplossingen in dit artikel: Functies en voorinstellingen van sequenties ontbreken.

Waarom krijg ik een fout over videospelermodules?

Deze fout wordt vaak veroorzaakt door verouderde of beschadigde stuurprogramma's. Probeer de oplossingen in dit artikel: “Premiere Pro kon geen werkende video-afspeelmodules vinden”.

Waarom loopt Adobe Premiere Pro vast of blijft het hangen vlak nadat een foutbericht wordt weergeven dat MediaCore wordt geïnitialiseerd?

Probeer eerst de stappen voor algemene probleemoplossing in het artikel Fouten met betrekking tot het vastlopen van Premiere Pro bij het opstarten.

Community

Meedoen aan de conversatie.