Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Creative Cloud downloaden en installeren?

U kunt elke Creative cloud-toepassing van de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates Creative Cloud-toepassingen downloaden en installeren.

Waarom wordt mijn Creative Cloud-toepassing niet geïnstalleerd?

Leer hoe u problemen met downloaden, installatie en updates oplost voor Creative Cloud-toepassingen.

Kan ik een proefkopie van Creative Cloud downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Creative Cloud op een andere computer installeren?

U kunt Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u een Creative Cloud-toepassing op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Veel voorkomende problemen

Hoe kan ik een beperkte toegangsfout verhelpen?

Gebruik de Limited Access Repair tool als u de foutmelding krijgt, "U hebt mogelijk beperkte toegang tot Adobe-toepassingen of -services."

Waarom krijg ik een fout waarin wordt gemeld dat ik Windowsupdates van Microsoft mis?

Vanaf de versie van juni 2016 gebruiken Creative Cloud-toepassingen nu Visual C++ 2015 runtimes van Microsoft. Voor deze wijziging moet u mogelijk updates voor uw Windows-besturingssysteem installeren.

Waarom moet ik mij aanmelden om mijn Creative Cloud-toepassing te kunnen gebruiken?

U moet zich regelmatig aanmelden bij uw account voor validatie van uw licentie: elke 30 dagen voor een maandlidmaatschap en elke 99 dagen voor een jaarlidmaatschap. Aanmelding is ook vereist wanneer u Creative Cloud-toepassingen downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie: Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-toepassingen te activeren of deactiveren.

Waarom kan ik mijn Creative Cloud-toepassing niet openen?

Als uw toepassing een draaiend wiel of een leeg wit scherm toont, probeer dan de oplossingen in dit artikel om het probleem op te lossen.

Cloud-services

Wat is de Creative Cloud-bureaubladtoepassing?

De Creative Cloud-bureaubladtoepassing is uw centrale plek voor het beheren van de tientallen toepassingen en services die zijn inbegrepen bij uw Creative Cloud-lidmaatschap. Leer meer over Toepassingen downloaden, bestanden delen, afbeeldingen vinden en nog veel meer.

Hoe sla ik bestanden op in de cloud?

Uw Creative Cloud-account wordt geleverd met online opslagruimte, zodat u uw bestanden vanaf elk apparaat en elke computer kunt openen. Bekijk deze zelfstudie om meer te weten te komen over Inhoud opslaan en delen. Om te zien hoeveel opslagruimte u hebt, zie: Bladeren, synchroniseren en beheer van uw items.

Wat zijn Creative Cloud-bibliotheken?

Met Creative Cloud-bibliotheken kunt u creatieve items openen, organiseren en delen. Leer in deze korte zelfstudie meer over Items beheren met Cloud-bibliotheken. Zie voor meer informatie: Creative Cloud-bibliotheken.

Hoe kan ik lettertypen toevoegen vanuit Typekit?

Leer meer over Typekit-lettertypen bladeren, toevoegen en synchroniseren zodat ze beschikbaar zijn in al uw Creative Cloud-toepassingen.

Zijn de items in Creative Cloud Market gratis?

Creative Cloud-leden (met uitzondering van klanten met het Fotografieplan) kunnen elke maand 500 items gratis downloaden. U kunt kiezen uit een selectie van royalty-vrije vectorafbeeldingen, pictogrammen, patronen, UI-kits en nog veel meer. Voor meer informatie, zie: Creative Cloud Market.

Onderwijs, team en ondernemingen

Waarom heb ik een uitnodiging ontvangen om lid te worden van Creative Cloud?

Om toegang te krijgen tot een Creative Cloud-lidmaatschap voor teams of ondernemingen, wordt u uitgenodigd door uw IT-beheerder. Volg de koppeling in de e-mailuitnodiging om een Adobe ID en -wachtwoord te maken en u aan te melden. Voor meer informatie, zie: Een uitnodiging voor Creative Cloud-lidmaatschap accepteren.

Hoe gebruik ik mijn inwisselcode voor Creative Cloud voor het onderwijs?

Ga naar Uw Creative Cloud-lidmaatschap inwisselen en volg de instructies om u aan te melden bij uw Adobe-account (of deze aan te maken) en uw aankoop in te wisselen. Voor meer informatie, zie: Serienummers, inwisselcodes en productcodes | Student en Teacher editions.

Ik heb zojuist een Student edition van Creative Cloud gekocht. Hoe kan ik beginnen?

Probeer een aantal van deze snelle zelfstudies, die speciaal gemaakt zijn voor studenten, om aan de slag te gaan.

Waar kan ik hulp krijgen met Creative Cloud voor ondernemingen?

Zie de pagina Informatie en ondersteuning voor Enterprise voor documentatie, gereedschappen, updates, ondersteuning en meer.

Waar kan ik meer informatie vinden over het gebruik van Creative Cloud voor teams?

Zie Creative Cloud voor teams (eindegebruikers) om meer te weten te komen over het downloaden in installeren van uw eerste toepassing, gebruik van de Creative Cloud-bureaubladtoepassing, en nog veel meer. Voor hulp bij het beheren van Creative Cloud voor teams, zie: Creative Cloud voor teams (beheerders).

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en leer de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.