Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Premiere Rush downloaden en installeren?

U kunt Premiere Rush uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien.

Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, bijvoorbeeld over het controleren op updates.

U kunt de Premiere Rush-app voor iOS downloaden via de iTunes App Store.

Waarom wordt Premiere Rush niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Opmerking: Adobe CC-services worden momenteel niet ondersteund in de 1.0 versie van Premiere Rush in China. Als gevolg hiervan is Premiere Rush niet beschikbaar in deze regio.

Kan ik Premiere Rush gratis krijgen?

Ja! Iedereen kan Premiere Rush gratis ontvangen als onderdeel van het startersabonnement. Dit abonnement omvat doorlopende toegang tot alle Premiere Rush-functies, het gebruik van desktop- en mobiele apps, de mogelijkheid om een onbeperkt aantal projecten te creëren en het exporteren van maximaal 3 projecten. Voor onbeperkte export kunt u upgraden van een startersabonnement naar een betaald abonnement. Zie Van het startersabonnement naar een betaald abonnement voor Adobe Premiere Rush CC upgraden voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn Adobe ID en -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Premiere Rush op een andere computer installeren?

U kunt Premiere Rush en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan bij uw Adobe-accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy, en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe upgrade ik het startersabonnement naar de betaalde versie van Premiere Rush?

Veelvoorkomende problemen

Op welke besturingssystemen wordt Premiere Rush ondersteund?

Zie de Systeemvereisten voor meer informatie over ondersteunde systemen.

Ik heb mijn opslaglimiet bereikt. Hoe kan ik mijn opslag upgraden of beheren?

Voor informatie over het beheer van uw cloudopslag of het upgraden van uw opslag, raadpleegt u Opslagvereisten en upgrades voor Adobe Premiere Rush CC-bestanden.

Hoe weet ik of de sjabloon voor bewegende beelden die ik uit Stock heb geïmporteerd met Premiere Rush zal werken?

Zie Stock-compatibiliteit van sjablonen voor bewegende beelden om te zien welke Stock Motion Graphics-sjablonen compatibel zijn met Premiere Rush.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums