Tips voor het oplossen van problemen en help

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Vervolgens kunt u After Effects en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

After Effects 17.0 werkt met macOS 10.15 (Catalina) maar heeft deze bekende compatibiliteitsproblemen

Meld u aan bij uw Adobe-account. Klik vervolgens op Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm. Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Ja. Gebruik het Warp Stabiliser VFX effect om automatisch schokkerige opnames te stabiliseren. Voor stapsgewijze instructies raadpleegt u Schokkerig beeldmateriaal stabiliseren.

Een realistische beweging is meer dan het simpelweg verplaatsen van een voorwerp. In deze korte videoserie leert u hoe u speciale effecten toevoegt om bewegingen te vervagen, kleur en schaduwen te verbeteren en camerabeweging te simuleren.

Adobe Character Animator legt gezichtsuitdrukkingen en beweging van uw webcam vast en animeert een personage op basis van uw handelingen. Zie de Character Animator-handleiding voor meer informatie.

Leer de basisbeginselen van het toevoegen van animatie aan tekst in After Effects in deze driedelige videotutorial, genaamd Animaties toevoegen aan een logo voor video.

U maskeert een object zodat er ander beeldmateriaal in kan worden weergegeven. Zie dit artikel voor meer informatie over het maken van vormen en maskers.

Wanneer u een film rendert en exporteert, maken de standaardinstellingen niet-gecomprimeerde bestanden of gecomprimeerde bestanden zonder verlies aan. Dergelijke bestanden zijn heel groot en zijn bedoeld voor het post-productiewerk, niet om af te spelen. Voor probleemloos afspelen op uw computer, comprimeert u het bestand. Meer informatie over coderings- en compressieopties voor film.

QuickTime bevat een voorkeur voor het coderen van verouderde codecs. Als de instelling niet is ingeschakeld, zijn sommige codecs niet beschikbaar in After Effects. Leer hoe u de QuickTime-voorkeuren instelt in dit artikel: Enkele QuickTime codecs ontbreken in After Effects.

Met Adobe Media Encoder kunt u tegelijkertijd renderen en uploaden naar YouTube en Vimeo, Creative Cloud en FTP-sites.Verzend uw After Effects-compositie rechtstreeks naar Media Encoder met Compositie > Toevoegen aan Adobe Media Encoder-wachtrij. Voor meer informatie, zie Publiceren naar YouTube en Vimeo.

Gebruik Adobe Media Encoder om te exporteren naar dergelijke indelingen. Verzend uw After Effects-compositie rechtstreeks naar Media Encoder met Compositie > Toevoegen aan Adobe Media Encoder-wachtrij. Zie voor meer informatie Video's van H.264-, MPEG -2- en WMV-bestanden maken.

Gebruik Adobe Media Encoder om te exporteren naar H.264 (.mp4), de indeling die wordt aanbevolen door het team van Adobe Flash. Verzend uw After Effects-compositie rechtstreeks naar Media Encoder met Compositie > Toevoegen aan Adobe Media Encoder-wachtrij. Zie voor meer informatie Video's van H.264-, MPEG -2- en WMV-bestanden maken.

Voor informatie over bekende problemen in de recentste versie van After Effects raadpleegt u Bekende problemen.

Problemen met QuickTime kennen vele oorzaken. Zoek oplossingen in QuickTime-fouten oplossen.

U hebt een taalversie van After Effects die niet overeenkomt met de besturingssysteemtaal. Vind antwoorden in dit artikel: Fout “Kan geen Unicode-tekens converteren”.

U kunt uw Bewegende afbeeldingensjablonen blijven weergeven, zelfs nadat uw proefversie is verlopen. Zie Veelgestelde vragen over Bewegende afbeeldingensjablonen voor meer informatie.

Als u de computer opnieuw hebt gestart en de waarschuwing zich blijft voordoen, kunt u de oplossingen vinden in dit artikel Fout 'Het lettertypewoordenboek kan niet worden gelezen'.

Wanneer u After Effects uitvoert, kunnen berichten zoals 'Kan 0,000 MB van geheugen niet toewijzen' of 'Kan 0,002 MB van geheugen niet toewijzen' verschijnen. Raadpleeg het artikel Kan geen geheugen toewijzen voor antwoorden.

Community

Meedoen aan de conversatie.