In Bridge CC 6.2 ontbreekt de extensie voor Afbeeldingen overtrekken in het menu Gereedschappen (Gereedschappen > Illustrator > Afbeeldingen overtrekken) nadat u een update hebt uitgevoerd naar Adobe Illustrator CC 2015.3.

Betreffende versies

Adobe Bridge CC 6.2 en Adobe Illustrator CC 2015.3

Besturingssysteem

Windows ; Mac OS X

Tussenoplossing

Ga als volgt te werk als u Gereedschappen > Illustrator > de extensie voor Afbeeldingen overtrekken in Bridge CC 6.2 niet kunt zien nadat u een update hebt uitgevoerd naar de nieuwste Illustrator CC 2015.3-versie:

1. Kopieer de map Adobe Illustrator Automation 2015.3 die zich op de volgende locatie bevindt:

Win: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

2. Plak de gekopieerde map naar de volgende locatie:

Win: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC Extensions/

3. Start Bridge opnieuw.

De extensie voor Afbeeldingen overtrekken wordt nu weergegeven in het menu Gereedschappen > Illustrator in Bridge CC 6.2.