Oversikt

Et Acrobat XI Pro-abonnement gjør at du kan levere profesjonell PDF-kommunikasjon. Opprett og rediger PDF-filer med med rikt medieinnhold, del informasjon sikrere og samle inn tilbakemeldinger mer effektivt.

Abonnementskontoer for Acrobat XI Pro vedlikeholdes i CSUI (se Search and maintain subscription accounts in CSUI, kb405471) eller ABO-verktøyet.

Acrobat XI ble lansert over hele verden 1. oktober 2012, og Acrobat XI Pro-abonnementet var tilgjengelig fra 15. oktober 2012.

Kunder mottar en serienøkkel når de kjøper Acrobat XI-abonnement, akkurat som andre datamaskinsabonnementer, men denne blir ikke brukt på noen som helst måte. Man trenger kun Adobe-ID for å bruke programvaren.

Man kan få tilgang til fakturerings- og kontoinformasjon ved å logge på adobe.com med Adobe-ID.

Merk: Acrobat XI-abonnement er også tilgjengelig med Creative Cloud-medlemskap i alle regioner.

Kjøpsalternativer og prisstruktur

Acrobat XI-abonnement selges i nettbutikken Adobe.com i 35 land, og i Creative Cloud Website i 8 land for begge plattformer. Abonnementsutgaver er for tiden kun tilgjengelige som nedlastinger.

Du kan velge års- eller månedsabonnement. Årsabonnementet koster mindre per måned.

Prisinformasjonen finnes i listen under, sortert etter abonnement og i de forskjellig valutaene.

Valuta Månedsabonnement Årsabonnement
USD24,9914,99
EURO29,7417,84
AUD24,99
14,99
GBP21,9113,33
YEN2680
1580

Merk:

Abonnementsutgaver er for tiden kun tilgjengelige for enkeltpersoner. Adobe tilbyr ikke spesialpriser for volumlisenser eller kunder innen utdannelse eller offentlig sektor.

Oppgraderingsalternativer

Kunder med Acrobat XI Pro-abonnement kan oppgradere medlemskapsabonnementene sin, men det finnes imidlertid ikke nedgraderingsalternativer. De må avbryte årsabonnementet og bestille månedsabonnement i en ny ordre. Alle tilgjengelige oppgraderingsalternativer finnes under seksjonen Change Service Plan i CSUI.

Nåværende planOppgraderingsalternativer
Acrobat XI årsabonnementCCM årsabonnement
Acrobat XI månedslisensAcrobat XI årsabonnement og CCM årsabonnement

Utløps- og avbestillingspolicy

Alle abonnementer fornyes automatisk. For abonnementer kjøpt på Creative Cloud-nettsiden, kan man gå til Abonnementsadministrator og stoppe automatisk fornyelse. Hvis kunden bestemmer seg for å avbryte det betalte nivået, kan ikke lenger Acrobat XI-programvaren brukes etter utsettelsesperioden.

Acrobat XI Pro-kunder får ikke e-poster med påminnelse for rullerende månedsabonnementer. Abonnementspåminnelsen sendes ut 30 dager før utløpsdatoen for årsabonnementer.

Planer som kanselleres innen de første 30 dagene etter kjøp, refunderes i sin helhet. Et årsabonnement krever en forpliktelse for hele året og månedlige betalinger. Kunder kreves for 50 % av gjenværende sum i en 12-månederskontrakt, hvis de ønsker å avslutte årsabonnementet mer enn 30 dager etter kjøpsdato.

Nøyaktige steg finnes i dokumentet Creative Cloud Membership | Cancelation | Refund, Return.

For mer informasjon om skatterefusjon på årsabonnement, se Cancel, refund process | Subscription services