Du får følgende feil når du installerer Creative Cloud-skrivebordsappen.

Adobe Creative Cloud, som trengs for å løse problemet, mangler eller er skadet. Du kan prøve å reparere og løse problemet. Hvis problemet vedvarer, last ned og installer den nye kopien fra http://www.adobe.com/go/adobecreativecloudapp.

Creative Cloud kreves for å løse dette problemet.

Løsninger

Klikk på Reparer i feilmeldingen for å løse problemet.

1. Kjør Creative Cloud Cleaner Tool for å fjerne den gjeldende installasjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen. Se Kjøre Creative Cloud Cleaner Tool.

2. Velg alternativ 3 i Creative Cloud Cleaner Tool: Creative Cloud 2017, 2015, 2014, Creative Cloud- og CS6-produkter. Velg deretter alternativ 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. Gi de følgende OOBE-mappene det nye navnet OOBE.old:

Windows

• \Programfiler(x86)\Fellesfiler\Adobe\OOBE
    • \Brukere\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

Mac OS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

Merk:

Gjør følgende hvis feilmeldingen Denne mappen er i bruk vises når du forsøker å gi mappen et nytt navn:

• Lukk alle åpne Adobe-programmer.
    • Sjekk om noen av følgende bakgrunnsprosesser kjører, og lukk dem:

Creative Cloud, Adobe Desktop Service, CCXProcess, CCLibrary, CoreSync, CoreSync helper, Adobe IPC Broker, ARMV, AGS Service

4. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.

Opprett en ny lokal brukerkonto med administrative privilegier og logg på med denne kontoen. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.