Kontroller at skriftlisensen din gir deg lov til å bygge inn skrifter i en HTML-artikkel. Ta med en skriftmappe som inneholder skrifter, og en CSS-mappe som inneholder CSS-stilfilen, i kildemappen i filen HTMLResources.zip. Referer til disse filene og skriftene ved hjelp av relative baner i HTML-filen. Se Importer HTML-ressursmappe.

Du kan også bruke en innstilling i DPS App Builder til å bygge inn skrifter i selve programmet i stedet for i artikkelen.

Eksempel på HTML-artikkelstruktur
Eksempel på HTML-artikkelstruktur

Eksempel på HTML-fil som refererer til innebygde skrifter
Eksempel på HTML-fil som refererer til innebygde skrifter

Eksempel på CSS-fil
Eksempel på CSS-fil