Vanlige spørsmål om Adobe Document Cloud

Grunnleggende

Adobe Document Cloud er verdens ledende løsning med PDF- og e-signaturverktøy som er integrert på tvers av skrivebord, mobil og Internett. Den gir komplette, pålitelige og automatiserte digitale dokument- og signaturarbeidsflyter som øker forretningsproduktiviteten og gir kundene gode opplevelser. Den inkluderer Adobe Acrobat Pro DC, Adobe Sign og Document Cloud-apper og -tjenester som fungerer frittstående eller sammen med eksisterende produktivitetsapper, prosesser og systemer.

Adobe Document Cloud omfatter:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC er den nyeste PDF-programvaren som er tilgjengelig som abonnement. Det er en fullstendig PDF-løsning for å arbeide hvor som helst. Sammen med Document Cloud-tjenestene gir den deg en konsekvent nettprofil og personlig dokumentsamling, slik at du kan opprette, redigere, signere, sende og spore PDF-dokumenter uansett hvor du er, på tvers av skrivebordsprogrammer, mobilenheter og nettet.

Adobe Sign

Adobe Sign er en skybasert e-signaturtjeneste som lar deg erstatte papir og blekk-signaturprosessen med fullt automatiske og elektroniske signaturarbeidsflyter. Med denne løsningen kan du enkelt sende, signere, spore og håndtere signaturprosesser med en nettleser eller mobilenhet. Du kan også bruke nøkkelferdige integrasjoner og API-er til å inkludere e-signaturarbeidsflyter i Microsoft Office 365 samt bedriftens apper og lagringssystemer.

Document Cloud-apper og -tjenester

Adobe Acrobat-mobilapper – Adobe Acrobat Reader og Adobe Scan – hjelper deg med å få gjort mer fra hvor som helst. Med Adobe Document Cloud blir filer synkronisert til kontoen din slik at du kan være tilkoblet og få aktivitet i sanntid på delte dokumenter, uansett hvor du er.

Skrivebordsprodukter:

Document Cloud-apper og -tjenester

Adobe er det eneste selskapet som kan gi deg alt du trenger til å utforme og levere eksepsjonelle opplevelser. Skyløsningene våre setter kundene i stand til å arbeide på tvers av hele innholdsarbeidsflyten, fra inspirasjon til å skape og levere, til administrasjon og måling.

Acrobat DC med Adobe Document Cloud

Adobe Document Cloud bidrar til at forretningsfolk får gjort viktig arbeid fra hvor som helst, med færre feil, økt sikkerhet og bedre effektivitet. Acrobat DC med Document Cloud-tjenester gjør at alle i organisasjonen kan være like produktive når de er på farten som de er på kontoret. Acrobat DC er bygd for dagens skytilkoblede verden med mange enheter slik at brukere får tilgang til filer og viktige PDF-verktøy på skrivebordet, på mobilenheten eller fra nettleseren og kan arbeide fra hvor som helst.

Her er bare litt av det forretningsfolk kan gjøre med Acrobat DC og Document Cloud:

• Arbeid fra hvor som helst. Opprett, rediger, legg til kommentarer og signer med den nye Acrobat Reader DC-mobilapplikasjonen.
  • Rediger hva som helst.Rediger PDF-filer umiddelbart på skrivebordet og i mobilapper, og skannede dokumenter på skrivebordet like naturlig som andre filer, med revolusjonerende ny bildeteknologi.
  • Erstatt håndskrevne signaturer. Send, spor, behandle og lagre signerte dokumenter med en innebygd e-signaturtjeneste.
  • Beskytt viktige dokumenter. Hindre at andre kopierer eller redigerer sensitiv informasjon i PDF-filer.
  • Eliminer ekspressleveringer. Del PDF-filer som koblinger, spor og bekreft levering av dokumenter elektronisk.

Finn ut mer i vanlige spørsmål for Acrobat DC.

Adobe Document Cloud-tjenestene fungerer med Acrobat DC-skrivebordsprogrammet, Internett og mobilapplikasjoner, og de lar deg holde kontakten og være produktiv uansett hvor du er.

Med et abonnement på Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC kan du

• konvertere dokumenter og bilder til PDF-filer.
  • kombinere flere filer i én enkelt PDF-fil (bare skrivebordsprogrammet og Internett).
  • forenkle og øke hastigheten på dokumentgjennomganger med den nye Document Cloud-gjennomgangstjenesten. sende én kobling for å samle inn kommentarer fra alle i én enkelt PDF-fil på nettet, og holde deg informert om fremdriften.
  • konverter PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • bruke kameraet på mobilenheten til å ta bilder av papirdokumenter og konvertere dem til PDF-filer.
  • Send, spor, behandle og lagre signerte dokumenter med en innebygd e-signaturtjeneste.
  • sende, spore og bekrefte levering av dokumenter elektronisk i stedet for å bruke faks eller ekspresslevering (sporing er ikke tilgjengelig på mobil).
  • redigere PDF-filer på iPaden (bare Acrobat Pro DC).
  • ordne sider på iOS- eller Android-enheten (bare Acrobat Pro DC).
  • lagre og få tilgang til filer på nettet med 100 GB lagringsplass.

Finn ut mer i vanlige spørsmål for Acrobat DC.

Acrobat Reader-mobilapplikasjonen lar deg arbeide med gratis Document Cloud-tjenester og låse opp betalte tjenester når du kjøper et abonnement. Finn ut mer i vanlige spørsmål for Acrobat Reader-appen for mobile enheter.

Acrobat Reader DC er gratis, og den fortsetter å levere bransjens mest pålitelige opplevelse for visning av og samhandling med PDF-filer. Hvis du registrerer deg for gratis Adobe Document Cloud-tjenester, kan du nå også

• lagre og få tilgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB lagringsplass.
  • arbeide med Fyll ut og signer-verktøyet for å fylle ut skjemaer raskere med umiddelbar tilgang til din personlige samling av informasjon for automatisk utfylling på tvers av skrivebordsprogrammer, Internett og iPad-enheter.
  • sende og dele store filer med andre på en enkel måte.

Finn ut mer i vanlige spørsmål for Acrobat Reader DC.

Nei. Hvis du vil, kan du bruke Acrobat DC-skrivebordsprogrammet frittstående uten å dra nytte av Adobe Document Cloud-tjenester. Les vanlige spørsmål for Acrobat DC for å finne ut mer.

Adobe Sign

Åtti prosent av alle bedrifter strever fremdeles med papirbaserte prosesser som er langsomme, utsatt for feil og fragmenterte. De ansatte bruker talløse timer på å jakte på godkjenninger og blekksignaturer for så å skrive ut, skanne, fakse eller sende dokumenter via e-post for å få jobben gjort. Forsinkelsene som følger, frustrerer kunder, forretningspartnere og ansatte, og vil til slutt påvirke selskapets omdømme negativt. Adobe Sign hjelper bedrifter med å endre papirprosesser og virkeliggjøre 100 % digitale arbeidsflyter med betrodde og juridisk bindende e-signaturer. Med Adobe Sign kan ansatte og organisasjoner gjøre følgende:

• Få signaturer i løpet av minutter, ikke dager – Ansatte kan enkelt be om signaturer fra andre, signere dokumenter og spore og administrere hele prosessen elektronisk ved hjelp av en nettleser eller mobilapplikasjon.
  • Arbeide hvor som helst, på hvilken som helst enhet – Signatarer klikker på en kobling for å signere dokumenter fra hvilket som helst sted, når som helst på dagen, ved å bruke en nettleser eller mobilenhet. Det kreves ingen kontoregistreringer eller nedlastinger.
  • Legge til i eksisterende systemer og prosesser – Integrer Adobe Sign i systemene og programmene du allerede bruker i dag. Ikke noe blir endret, bortsett fra hastigheten på arbeidsflytene og enkel innhenting av signaturer.
  • Sørge for juridisk samsvar og sikkerhetssamsvar – Adobe Sign har de høyeste nivåene av samsvar med sikkerhetsforskrifter, tilgjengelighetsforskrifter og juridiske forskrifter. Vi er verdens betrodde leder innen sikre digitale dokumenter og fremragende digitale brukeropplevelser.

Finn ut mer i vanlige spørsmål for Adobe Sign.

Ja. Adobe Sign-mobilapplikasjonen er en gratis applikasjon for Android- og iOS-enheter og fungerer som en mobil ledsager til Adobe Sign-webapplikasjonen. Adobe Sign for mobilenheter lar deg utføre enkle forretningstransaksjoner når du er på farten. Du kan sende, signere, spore og håndtere signerte dokumenter på iOS- eller Android-enheten. Det er også det ideelle verktøyet for innsamling av e-signaturer fra kunder og klienter. På iOS-enheter kan du dessuten signere dokumenter frakoblet. Adobe Sign-mobilapplikasjonen synkroniserer automatisk når du er tilkoblet.

Adobe Sign integreres sømløst med en rekke ulike typer forretningsprogramvare og -systemer.

• Ferdige integrasjoner er tilgjengelig for ledende forretningsystemer, inkludert Microsoft SharePoint, Dynamics og Office 365, Salesforce, Workday, Nintex, Apttus, iCertis , ServiceNow og mange flere.
  • Adobe Sign kan legges til i bedriftens forretningsprogrammer eller nettsteder ved hjelp av et omfattende sett med REST API-er. Gå til utviklingssenteret.
  • Adobe Sign fungerer med populær forretningsprogramvare, herunder Box, Dropbox, Google Drive, Adobe Connect og Adobe Experience Manager Forms.

Skaffe Adobe Document Cloud-produkter og -tjenester

Adobe Acrobat DC er tilgjengelig for kjøp fra Adobe store eller via autoriserte Adobe-forhandlere.

Adobe Sign kan kjøpes på følgende måter:

Adobe Sign-kjerneabonnementer:

• Enkeltpersoner – Få signaturer og spor svar i sanntid.
  • Small Business – Legg til e-signaturer i småbedriften.
  • Business – Tilpass og optimaliser for bedriften.
  • Enterprise – Bygg inn e-signaturer i forretningssystemene.

Populære Adobe-abonnementer:

Adobe Sign driver verktøy som lar brukere be om e-signaturer fra andre innenfor disse programmene:

Adobe Document Cloud-abonnementer:

Volumkjøpsabonnementene nedenfor er tilgjengelig direkte fra Adobe og lar deg administrere individuelle brukere via Adobe Admin Console.

Kontakt Adobe Enterprise-salgsavdelingen.

Registrer deg for gratis Adobe Document Cloud-tjenester. Når du logger på Acrobat Reader DC eller Acrobat DC med din Adobe ID, vil Document Cloud-tjenester vises i applikasjonen.

Ja. Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester er tilgjengelig via Adobe Creative Cloud, som gir tilgang til de nyeste versjonene av Creative-programmer basert på medlemskap.

Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester er inkludert i disse abonnementene for enkeltpersoner: Creative Cloud Alle applikasjoner for enkeltpersoner, Creative Cloud Alle applikasjoner for teams og Creative Cloud Alle applikasjoner for studenter og lærere.

Adobe Document Cloud for enterprise, som omfatter Acrobat Pro DC med tjenester, er inkludert i disse abonnementene for organisasjoner: Creative Cloud Alle applikasjoner for enterprise og Creative Cloud Alle applikasjoner for skoler og universiteter. Creative Cloud Alle applikasjoner-abonnementer. Komplette Creative Cloud-abonnementer omfatter ikke Adobe Sign-bedriftstjenester, som selges separat.

Ja, det finnes en prøveversjon av Acrobat Pro DC som er tilgjengelig for nedlasting for Windows eller Mac.

Ja, det finnes en prøveversjon av Adobe Sign som er tilgjengelig og fungerer i nettleseren.

Abonnementer som er kjøpt via Adobe Store, og som kanselleres i løpet av de første 14 dagene, refunderes fullstendig. Etter 14 dager gjelder retningslinjene for kansellering.

Hvis du vil avbryte et forhåndsbetalt eller Månedlig betalt Årlig abonnement, kan du kontakte kundestøtte. Hvis du vil kansellere et månedsbasert medlemskap, kan du gå til siden Håndter konto eller kontakte kundestøtte.

Når abonnementet avsluttes, vil du miste tilgangen til betalte skrivebordsfunksjoner og nettjenester. Lagringskvoten på 100 GB blir redusert til 2 GB. Alle dokumenter sendt til signering blir beholdt og forblir tilgjengelige.

Sikkerhet og samsvar

Ja. Hos Adobe har sikkerheten til din digitale opplevelse høy prioritet. Standard sikkerhetsrutiner for bransjen er dypt integrert i vår interne kultur, i programvareutviklingen og i prosessene for tjenestedrift. Enten det gjelder identitetshåndtering, datakonfidensialitet eller dokumentintegritet, bruker Adobe Document standard sikkerhetsrutiner for bransjen for å beskytte dine dokumenter, data og personlige opplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om våre sikkerhetsrutiner, Adobe Secure Product Lifecycle eller sikkerhet for Adobe Document Cloud-løsningen, kan du se www.adobe.com/no/security.

Ja. Elektroniske signaturer er juridisk gyldige og håndhevbare i nesten alle industrialiserte land verden over, og også mindre utviklede land begynner å vedta e-signaturlover. I 2000 vedtok USA ESIGN Act som gjør e-signaturer lovlig for nesten alle bruksområder. I EU trådte Electronic Identification and Trust Services Regulation (eIDAS) i kraft i juli 2016. Andre land har også vedtatt lignende lover. Hvis du vil vite mer, kan du besøke siden Elektroniske signaturer er gyldige.