Komme i gang med kontoen

Hva er fordelene med Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF er en Adobe Document Cloud-tjeneste som lar deg gjenbruke verdifullt innhold som er lagret i PDF-filer. I stedet for å skrive inn informasjonen på nytt, kan du bruke Adobe Export PDF til å konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- og RTF-dokumenter (rikt tekstformat).

Hva er systemkravene for Adobe Export PDF?

Vis systemkravene for en fullstendig liste over operativsystemer og nettlesere som støttes.

Hvordan får jeg tilgang til Adobe Export PDF?

Du får tilgang til Adobe Export PDF med nettleseren, Adobe Acrobat Reader-skrivebordsprogrammet eller den mobile enheten.

Hvor mange PDF-filer kan jeg konvertere med Adobe Export PDF?

Det årlige abonnementet lar deg konvertere et ubegrenset antall PDF-filer til Word- (DOCX og DOC), Excel- (XLSX) og RTF-format (rikt tekstformat). (DOCX er det opprinnelige filformatet for dokumenter som er opprettet i Microsoft Word 2010 og 2007.)

Blir abonnementet fornyet automatisk hvert åt?

Ja, det årlige abonnementet fornyes automatisk. Du kan imidlertid avbryte når som helst i Adobe-kontoen eller ved å kontakte Adobe kundestøtte.

Hvilke språk støtter Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF konverterer PDF-filer som inneholder innhold på forskjellige vestlige språk, herunder engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, portugisisk (brasiliansk), spansk og svensk. Optisk tegngjenkjenning (OCR=Optical Character Recognition) er tilgjengelig på de samme språkene.

Hvilke Adobe-tilbud omfatter Adobe Export PDF-funksjonalitet?

Du kan abonnere på Adobe Export PDF frittstående eller få det når du abonnerer på følgende tilbud:

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud Alle applikasjoner, for team eller for bedrifter

Hvilken type kundestøtte følger med Adobe Export PDF?

Teknisk kundestøtte leveres via nettbasert produkthjelp, kunnskapsbaseartikler og sensurerte fora. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Hjelp og støtte. Brukere som har et betalt Adobe Export PDF-abonnement kan også kontakte kundestøtte via chat for personlig hjelp med kontoadministrasjonen, for eksempel registrering, pålogging, avbestillinger eller tilbakebetalinger. Kundestøtterepresentanter er tilgjengelig døgnet rundt.

Er Adobe Document Cloud sikkert?

Ja. Hos Adobe er sikkerhetspraksis dypt integrert i den interne kulturen, programvareutvikling og prosessene for tjenestedrift. Uansett om det er relatert til identitetsbehandling, datakonfidensialitet eller dokumentintegritet bruker Adobe Document Cloud ledende sikkerhetspraksis for å beskytte dokumenter, data og personlig identifiserbar informasjon i den grad det er mulig. Hvis du vil ha mer informasjon om vår sikkerhetspraksis, Adobe Secure Product Lifecycle eller sikkerhet i Adobe Document Cloud-løsningen, kan du se sidene for sikkerhet hos Adobe på adobe.com.

Registrere seg / logge på

Hvordan kjøper jeg Adobe Export PDF?

Du kan kjøpe et abonnement på Adobe Export PDF i Adobe Store.

Hvordan logger jeg på Adobe Export PDF?

Gå til https://cloud.acrobat.com, og skriv inn brukernavn og passord for din Adobe ID.

Jeg har glemt passordet. Hvordan tilbakestiller jeg det?

Du kan tilbakestille passordet ved å klikke Glemt passordet? på påloggingssiden for Adobe Export PDF. Sjekk e-postkontoen din for en melding med instruksjoner for hvordan du tilbakestiller passordet.

Jeg har ikke mottatt noen e-postadressevalidering.

Når du bekrefter e-postadressen og tilbakestiller passordet, blir det sendt meldinger til e-postadressen din for Adobe ID. E-postmeldingene kan av og til havne i spam- eller søppelpostmappen. Kontakt kundestøtte hvis du ikke mottar en e-postbekreftelse.

Arbeide med Adobe Export PDF

Er det en grense for hvor store PDF-filer jeg kan konvertere med Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF støtter konvertering av PDF-filer som er opptil 100 MB.

Vil filene jeg laster opp til konvertering bli lagret på nettet?

Kildefilene er ikke tilgjengelige for behandling på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se de generelle bruksvilkårene og tillegg for bruksvilkårene.

Konverterer Adobe Export PDF alle typer PDF-filer?

Adobe Export PDF konverterer de fleste PDF-filer som er tilgjengelige i dag, herunder PDF-filer som inneholder skannede dokumenter. Det finnes imidlertid noen få typer PDF-filer som ikke kan konverteres. Disse typene omfatter følgende:

• PDF-filer som krever passord for å åpne dokumentet
  • PDF-filer som har tillatelser for å hindre utskrift, kopiering eller endring av innholdet
  • PDF-porteføljer
  • PDF-filer som er er generert fra Adobe Illustrator

Støtter Adobe Export PDF support OCR?

Adobe Export PDF bruker OCR-teknologi for å konvertere skannede bilder til digital tekst. Adobe Export PDF konverterer PDF-filer som inneholder innhold på følgende språk: engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, portugisisk (brasiliansk), spansk og svensk. Den digitale teksten lagres som redigerbar tekst i det nye dokumentet. Adobe Export PDF bruker deretter avanserte konverteringsalgoritmer for å beholde så mye av sideoppsettet som mulig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke OCR i Adobe Export PDF.

Konverterer Adobe Export PDF både tekst og formateringsinformasjon?

Adobe Export PDF kan eksportere informasjon i høy kvalitet, men kvaliteten av det konverterte dokumentet avhenger av kvaliteten på PDF-filen du starter med. Hvis du for eksempel opprettet filen i Word og konverterte den til en PDF-fil med PDF Maker-funksjonaliteten i Acrobat, inneholder PDF-filen et rikt sett med informasjon som Adobe Export PDF kan registrere.

Hva skjer med kommentarer som finnes i PDF-filen?

De blir til tekstbokser i det konverterte dokumentet.

Hvorfor ser jeg ikke oppdateringer i dokumentet etter at jeg har konvertert det for andre gang?

Adobe Export PDF kan ikke overskrive en åpen fil. Hvis du vil konvertere et PDF-dokument for andre gang, må du passe på at filen har et annet navn. Pass også på at den første versjonen ikke er åpen.