Adobe Fresco og Illustrator

Lær hvordan du tar med Adobe Fresco-kunstverkene dine til Adobe Illustrator.

Med Adobe Fresco på en berøringsenhet kan du begynne å arbeide når inspirasjonen kommer, uansett hvor du er. Når du sitter ved skrivebordet, kan du bruke Photoshop eller Illustrator til enkelt å gi Fresco-kunstverket ditt et løft.

Hvis kunstverket ditt ble laget med vektorpensler i Fresco, har du mulighet til å sende det direkte til Illustrator på skrivebordet.

Send kunstverk direkte til Illustrator på skrivebordet

Send kunstverk til Illustrator direkte
Send kunstverk direkte fra Fresco til Illustrator på skrivebordet

1. Åpne kunstverket i Fresco.
  2. Trykk på Del-ikonet  i tittellinjen.
  3. Trykk på Send til Illustrator. Du mottar et varsel om at dokumentet ditt er sendt.

Hvis du er pålogget Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, vil Illustrator bli åpnet automatisk med dokumentet som er sendt fra Fresco.

Illustrator gir deg mulighet til å redigere Fresco-vektorlag, men ikke piksellag. Når du slår sammen vektor- og piksellag, konverteres vektorlagene til piksellag.

Har du et spørsmål eller en idé?

Hvis du lurer på noe eller har en idé du vil dele, kan du bli med i Adobe Fresco-fellesskapet. Vi vil gjerne høre fra deg og se kreasjonene dine.

Relaterte ressurser