Nyheter i Adobe Fresco

Finn ut hva som er nytt i den nyeste versjonen av Adobe Fresco.

Juni 2021-utgivelsen (versjon 2.6)

Legg til tekst i kunstverket ditt i Fresco på iPhone
Kunst av Marta Bongang

Legg til tekst i kunstverket ditt (iPhone)

Velg blant tusenvis av skrifter fra Adobe Fonts når du legger til tekst i kunstverket ditt på iPhone, eller legg til dine egne skrifter.

Innstilling av håndbevegelser for pipetten
Kunst av Pierre Richard

Innstilling av håndbevegelser for pipetten

Juster hvor lenge du må trykke på lerretet for å åpne Pipette-verktøyet, eller deaktiver denne funksjonen helt.

Pensler for sommeren 2021
Kunst av Kyle T. Webster

Kyle T. Websters pensler for sommeren 2021

Ta en titt på Kyle T. Websters penselsamling for sommeren 2021.

Opplæringsmateriale i appen for tegnehjelpemidler
Kunst av Avalon Hu

Opplæringsmateriale i applikasjonen for tegnehjelpemidler (iPad og Windows)

Kom raskt i gang med tegnehjelpemidler ved å utforske det nye opplæringsmaterialet i applikasjonen.

Tidligere utgivelser

Relaterte ressurser