Finn ut mer om Adobe Fresco-funksjonene som støttes på iPad og Windows-enheter.

– støttet.   – ikke støttet.  – delvis støttet.

Funksjon iPad Windows-enheter Merknader
Vektorpensler
Pikselpensler
Aktive pensler
Penselinnstillinger
Rettholt

Verktøy for transformering, pipette og fyll
Markering
Maskering
Farger
Lag
Støtte for skjermpenn Penneknappen støttes ikke på Microsoft Surface-enheter.
Linjefesting
Brukergrensesnitt som kan tilpasses
Angre / gjør om har blitt forbedret

Fullskjermmodus
Nattmodus

Berøringssnarvei
Redigering av navn og avatar i appen Rediger profilen din på accounts.adobe.com https://account.adobe.com/profile.
Importere bilder
Fargebiblioteker
Nettsky-dokumenter

Interoperabilitet mellom Photoshop og Fresco
Bruk av Fresco-kunstverk i Illustrator Hvis du har skapt kunst med vektorpensler i Fresco, kan du eksportere kunstverket som en PDF-fil og redigere det i Illustrator.
Import av Sketch-/Draw-prosjekter manuelt Kommer snart: Muligheten til å importere Sketch-/Draw-prosjekter manuelt ved hjelp av Assets Web.
Publisere til Behance Eksporter kunstverket ditt fra Fresco på en Microsoft Surface-enhet, lagre en kopi på skrivebordet, og publiser det deretter til Behance.
Oppdag: Bla gjennom Fresco-kunstverk på Behance

Delvis støttet på Microsoft Surface. Brukere kan gå til nettstedet for å se Fresco-kunstverk og strømmer på Behance.

Du kan bla gjennom Fresco-kunstverk ved hjelp av følgende direktekoblinger: https://www.behance.net/live/adobe-fresco https://www.behance.net/galleries/Fresco

Tidsforkortelse
Publiser, eksporter og del
Rapporter en feil

Har du et spørsmål eller en idé?

Hvis du lurer på noe eller har en idé du vil dele, kan du bli med i Adobe Fresco-fellesskapet. Vi vil gjerne høre fra deg og se kreasjonene dine.