Typekit heter nå Adobe Fonts og er inkludert i Creative Cloud og andre abonnementer. Finn ut mer.

Hvor får jeg tak i Adobe Comp CC?

Comp for iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter og Chromebook kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Comp CC fås på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, portugisisk (Brasil), polsk, tradisjonell kinesisk, svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tsjekkisk.

Du finner de nyeste systemkravene på Adobe Comp-siden i iTunes App Store eller Google Play.

Trenger jeg en Creative Cloud-konto for å kunne bruke Comp?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg for et gratis Creative Cloud-medlemskap. Hvis du bruker en Google Chromebook, oppretter du en Adobe ID hvis du ikke har en, og logger deretter på.

Hvor finner jeg mer informasjon om Comp?

Les mer om Comp på disse websidene:

• Gå til produktsiden for Adobe Comp.

• Gå til opplæringssiden for Adobe Comp.

• Gå til iTunes-siden for Adobe Comp.

Hvor får jeg hjelp og støtte for Comp?

Gå gjennom en opplæring, les vanlige spørsmål eller gå til Adobe Comp-forumene.

comp_appicon_128

Bruk Adobe Comp CC på iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter eller Chromebook for raskt å designe komposisjoner til prosjekter for trykking, mobil eller nettet. Legg til ressurser (bilder, farger, former og tekst) fra Creative Cloud-biblioteker, eller skrifter fra Typekit, til å skape spennende layouter raskt. Comp er kompatibel med fotoredigeringsapper, inkludert Photoshop Mix og Photoshop Fix og du kan redigere og flytte bildene mellom appene som en del av en sirkulær arbeidsflyt. Deretter kan du, med bare et fingertrykk, sende designet ditt til Photoshop CC, Illustrator CC, Adobe Muse CC eller InDesign CC for redigering og endelig produksjon.

Generell informasjon

Bruke Adobe Comp CC

Hvordan lærer jeg å bruke Adobe Comp CC?

Eller gå inn på veiledningene i appen:

1. Logg inn med din Adobe ID på Comp CC.
  2. Trykk på Comp-ikonet øverst til venstre på skjermen.
  3. Velg Vis veiledninger.

Du kan også gi tilbakemeldinger og stille spørsmål direkte fra Comp:

1. Logg inn med din Adobe ID på Comp CC.
  2. Trykk på Comp-ikonet øverst til venstre på skjermen.
  3. Velg Gi oss tilbakemelding.

Hvordan virker Linked Assets i Comp?

Grafikkfiler og bilder som settes inn fra biblioteker og CC-filer, beholder nå koblingene når du sender til skrivebordsprogrammer.

Dette betyr at grafikk som settes inn, vises som koblede filer i Illustrator, Muse og InDesign, og som koblede smartobjekter i Photoshop.

For eksempel, når en ressurs fra et CC-bibliotek blir satt inn i Comp, beholder Comp koblingen og sender koblingen videre til skrivebordet ditt når du velger «Send to» (Send til).

Hvis bibliotekressursen er oppdatert, vil endringene i den koblede ressursen vises i skrivebordsappen.

Hvordan redigerer jeg bilder ved å bruke Photoshop Mix i Comp?

Du kan utnytte kraften i Mix for å redigere bilder som er satt inn i Comp i en sømløs arbeidsflyt mens du er inne i Comp:

1. Trykk på Creative Cloud-logoen for å starte skjermen Rediger på tvers av apper.
  2. Velg Photoshop Mix, og trykk deretter på Fortsett.
  3. I Photoshop Mix trykker du på hakemerket for å bekrefte endringene.
  4. Trykk på Tilbake til Comp.

Besøk Comp forum for å få mer hjelp.

Hvordan redigerer jeg bilder ved å bruke Photoshop Fix i Comp?

Du kan bruke Photoshop Fix for å redigere bilder som er satt inn i Comp i en sømløs arbeidsflyt mens du er inne i Comp:

1. Trykk på Creative Cloud-logoen for å starte skjermen Rediger på tvers av apper.
  2. Velg Photoshop Fix, og trykk deretter på Fortsett.
  3. I Photoshop Mix trykker du på hakemerket for å bekrefte endringene.
  4. Trykk på Tilbake til Comp.

Besøk Comp forum for å få mer hjelp.

Hvordan får jeg tilgang til tegnemodus i Comp?

Vi har satt sammen tegnemodus med redigeringsmodus, slik at brukerne ikke lenger behøver å bytte mellom skjermer.

Hvordan endrer jeg størrelsen på illustrasjonsbrettet etter at jeg har opprettet et prosjekt i Comp?

1. Når du er i et prosjekt, starter du Innstillinger-menyen ved å trykke på ikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.
  2. Trykk på Formater Mine formater > Nytt format.
  3. Angi bredden og høyden for å endre størrelsen på illustrasjonsbrettet.

Finnes det videoveiledninger om hvordan du bruker Comp?

Sjekk disse videoene:

Hvordan får jeg tilgang til rutenett og hjelpelinjer?

Slik får du tilgang til rutenett og hjelpelinjer:

1. Start Innstillinger-menyen ved å trykke på ikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.
  2. Velg Legg til ved siden av menyalternativet Rutenett og hjelpelinjer.
  3. Skyv knappen for alternativer til venstre eller høyre for å slå på eller av.

Hvordan får jeg tilgang til Adobe Stock?

Slik får du tilgang til Adobe Stock i Comp:

1. Sett inn en grafikkboks på lerretet.
  2. Tapp inne i grafikkboksen for å starte Graphics-menyen (Grafikkmenyen).
  3. Velg Adobe Stock fra Grafikk-menyen.

Eller,

1. Start Grafikk-menyen ved å trykke på bildeikonet øverst til høyre på skjermen.
  2. Velg Adobe Stock.

Hvordan eksporterer jeg et dokument som en PDF-fil?

Slik eksporterer du et dokument som en PDF-fil:

1. Start Del-menyen ved å trykke på Del-ikonet øverst til høyre på skjermen.
  2. Velg Del PDF.

Hvordan sender jeg et prosjekt til skrivebordet?

Om nødvendig kan du sende et prosjekt til InDesign CC, Photoshop CC, Illustrator CC eller Muse CC for videre redigering eller ferdigstilling.

1. Når du er i et prosjekt, starter du Del-menyen ved å trykke på Del-ikonet øverst til høyre på skjermen.
  2. Velg ett av følgende alternativer:
  • Send til InDesign CC
  • Send til Photoshop CC
  • Send til Illustrator CC
  • Send til Muse CC

Hvordan samarbeider jeg med andre brukere på Comp CC?

Du kan samarbeide med andre brukere og dele prosjektet ditt fra Adobe Comp.

1. Når du er i et prosjekt, starter du Del-menyen ved å trykke på Del-ikonet øverst til høyre på skjermen.
  2. Velg Del kobling.

Dine medarbeidere kan åpne koblingen i en nettleser og lagre prosjektet. De vil ha tilgang til en kopi av prosjektet, som de kan arbeide på.