Problemer

Utvidelser og programtillegg vises ikke i Photoshop CC 2014.

Oppdater Extension Manager

For å vise utvidelser og oppdateringer i Photoshop CC , må du oppdatere Extension Manager til versjon 7.2 eller høyere. Du kan oppdatere Extensions Manager via Apps-fanen i skrivebordsversjonen av Creative Cloud.

Vent til Extensions Manager eller Add-ins fylles inn

Når du åpner Extension Manager eller velger Browse Add-ins må du forvente en kort forsinkelse før utvidelsene eller programtilleggene vises.

Kun visse utvidelser og programtillegg er tilgjengelige i Photoshop CC

Photoshop CC kan kun bruke utvidelser og programtilleg som er skrevet i HTML5. Tidligere versjoner av Photoshop brukte utvidelser som var skrevet i Flash, men disse utvidelsene støttes ikke lenger i Photoshop CC. Utvidelser og programtillegg er ikke tilgjengelige i Photoshop CC før de blir skrevet om i HTML5.

Funksjonaliteten for programtillegg fungerer hvis du kan laste ned og bruke Kuler.

Hvis du har problemer med installasjonen av Kuler, følger du disse trinnene:

1. I Photoshop CC velger du Help > Manage Extensions.
  2. I Mac OS velger du menyen Extensions Manager > About Extensions Manager. I Windows velger du Help > About Extensions Manager. Legg merke til versjonsnummeret. Hvis dette er eldre enn 7.2, lukker du Extensions Manager og oppdaterer den via skrivebordsversjonen av Creative Cloud. Behold den oppdaterte Extensions Manager åpent.
  3. Last ned programtillegget Kuler ved å velge Help > Browse Add-ons i Photoshop.
  4. Nederst på siden som vises etter at du har lastet ned programtillegget Kuler velger du lenken Download / Install your Add-on another way.
  5. Klikk på knappen Download Add-on.
  6. Standardplasseringen for nedlastingen er i Downloads-mappen din. Naviger til den mappen.
  7. Klikk på Installer i Extensions Manager.
  8. Finn den nedlastede Kuler-filen i den resulterende dialogboksen for nedlastingen og velg å installere den. Følg veiledningen på skjermen.
  9. Etter at utvidelsen er lastet inn velger du Window > Extensions. Hvis menyalternativet for Extensions vises utydelig eller utvidelsen ikke vises, må du starte Photoshop på nytt.