Adobe avsluttet Adobe Story CC-tjenesten 22. januar 2019. Både Adobe Story CC og Adobe Story CC (Classic) er avsluttet. Adobe Story CC offline-program har også avsluttet.

Vanlige spørsmål

Hvorfor avsluttet Adobe Adobe Story CC?

Vårt mål med Creative Cloud er å tilby et tilkoblet verktøysett som gir kundene våre kreative arbeidsflyter uten å trenge en rekke ulike verktøy. Story er et verktøy nesten uten tilknytning til andre produkter i serien. Dermed hadde den lite å tilby generelle kreative arbeidsflyter. Det var også en løsning som få Creative Cloud-abonnenter benyttet seg av. Derfor har vi besluttet å konsentrere oss om utvikling av prosjekter som gir mer konkrete fordeler for et større antall kunder.

Når trådte dette i kraft?

Adobe Story nådde sin levetidsslutt 22. januar 2019.

Påvirket denne tjenesteavslutningen også betalte versjoner?

Alle versjoner av Adobe Story CC er avviklet.

Vil det frakoblede programmet Adobe Story CC fungere etter tjenestens avslutningsdato?

Nei. Det frakoblede programmet vil ikke fungere etter tjenestens avslutningsdato fordi det kobler til skytjenesten til Adobe Story CC for synkronisering.

Er dataene tilgjengelige for nedlasting etter tjenestenes avslutningsdato?

Nei, dataoverføringsalternativer var tilgjengelige før sluttidspunktet for tjenesten (22. januar 2019). Dataene blir slettet etter tjeneste og dato.

Kan dere anbefale et annet produkt i stedet?

Selv om det finnes andre programmer for skriptskriving og produksjonsplanlegging på markedet, anbefaler ikke Adobe et bestemt produkt.