Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan kjøper og installerer jeg FrameMaker Publishing Server?

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av FrameMaker Publishing Server fra Adobe Store. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Installering og oppsett i brukerveiledningen for FrameMaker Publishing Server. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se FrameMaker Publishing Server FAQ.

Hvorfor vil ikke FrameMaker Publishing Server laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med FrameMaker Publishing Server og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av FrameMaker Publishing Server?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden FrameMaker Publishing Server. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere FrameMaker Publishing Server på flere datamaskiner?

Hver lisens av FrameMaker Publishing Server gjør at du kan installere programvaren på et par kjerner i enten en fysisk eller virtuell maskin. For mer informasjon om kjernebaserte priser på FrameMaker Publishing Server, se FrameMaker Publishing Server FAQ.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversjon av FrameMaker Publishing Server (2019-utgivelse) til et abonnement. Bare velg abonnementsalternativ når du legger til produktet til handlevognen fra Adobe Store. Du kan også velge å kjøpe en frittstående (ikke abonnement) versjon.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke programvaren jeg har?

Du kan avslutte abonnementet ditt fra kontosiden på adobe.com eller ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter.

Vanlige oppgaver

Hvordan setter jeg opp en publiseringsoppgave?

Se Planlegging for å finne ut hvordan man setter opp en plan for tilbakevendende oppgaver.

Hvordan kan jeg overvåke statusen på oppgaver?

Bruk FrameMaker Publishing Server-dashbordet for å opprette, planlegge og overvåke oppgaver.