Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av FrameMaker Publishing Server fra Adobe Store. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Installering og oppsett i brukerveiledningen for FrameMaker Publishing Server. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se FrameMaker Publishing Server FAQ.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med FrameMaker Publishing Server og andre Adobe-apper.

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden FrameMaker Publishing Server. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Hver lisens av FrameMaker Publishing Server gjør at du kan installere programvaren på et par kjerner i enten en fysisk eller virtuell maskin. For mer informasjon om kjernebaserte priser på FrameMaker Publishing Server, se FrameMaker Publishing Server FAQ.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Du kan konvertere en prøveversjon av FrameMaker Publishing Server (2019-utgivelse) til et abonnement. Bare velg abonnementsalternativ når du legger til produktet til handlevognen fra Adobe Store. Du kan også velge å kjøpe en frittstående (ikke abonnement) versjon.

Du kan avslutte abonnementet ditt fra kontosiden på adobe.com eller ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter.

Vanlige oppgaver

Se Planlegging for å finne ut hvordan man setter opp en plan for tilbakevendende oppgaver.

Bruk FrameMaker Publishing Server-dashbordet for å opprette, planlegge og overvåke oppgaver.

Ja. Maler og forhåndsinnstillinger gjør det enkelt å bruke oppgaver på nytt. Se denne korte videoen for å finne ut mer.

Fellesskap

Populært underforum