Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Adobe Technical Communication Suite (juli 2019-utgaven) inkluderer Adobe FrameMaker (2019-utgaven), Adobe RoboHelp (2019-utgaven), Adobe Captivate (2019-utgaven), Adobe Acrobat Pro DC*, Adobe Presenter 11.1 og flere andre verktøy som for eksempel Adobe RoboScreenCapture. Få mer informasjon om 2019-utgaven i FAQ-delen av Technical Communication Suite.

Hver app i Adobe Technical Communication Suite har sin egen støtteside på adobe.com. Se sidene for FrameMaker, RoboHelp, Captivate, Acrobat og Presenter for koblinger til brukerveiledninger, opplæringsprogrammer, fora og feilsøkingsdokumenter.

Last ned og installer

Du kan raskt og enkelt komme i gang med et abonnement: Gå til siden Kjøpeveiledning, velg produkt og abonnementsplan og fullfør kjøpet. Se etter en e-postmelding fra Adobe med et serienummer og en kobling for å laste ned programvaren umiddelbart etter at du har kjøpt produktet. Når du har lastet ned produktet, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet og følger instruksjonene på skjermen for å installere produktet og starte abonnementet.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med Technical Communication Suite og andre Adobe-apper.

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon. Hvis du har problemer med prøvenedlastingen, se denne feilsøkingsveiledningen for løsninger.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Adobe Technical Communication Suite-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere en app på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Du kan konvertere en prøveversjon av Adobe Technical Communication Suite (2019-utgaven) til et abonnement. Bare velg abonnementsalternativ når du legger til produktet til handlevognen fra Adobe Store. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Adobe Technical Communication Suite.

Du kan avslutte abonnementet ditt fra kontosiden på adobe.com eller ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Technical Communication Suite.