Feilsøking og hjelp

Adobe Technical Communication Suite kombinerer Adobe FrameMaker, Adobe RoboHelp, Adobe Captivate (utgave 2019), Adobe Acrobat DC* og Adobe Presenter 11.1. Få mer informasjon om 2019-utgaven i delen Vanlige spørsmål i Technical Communication Suite.

Hver app i Adobe Technical Communication Suite har sin egen støtteside på adobe.com. Se sidene for FrameMaker, RoboHelp, Captivate, Acrobat og Presenter for koblinger til brukerveiledninger, opplæringsprogrammer, fora og feilsøkingsdokumenter.

Det er forhåndsdefinerte maler som er tilgjengelige i administrasjonskonsollen for å opprette pakker for Adobe Technical Communication Suite. Hvis du vil ha mer informasjon, se Adobe maler for pakker.

Du kan raskt og enkelt komme i gang med et abonnement: Gå til siden Kjøpeveiledning, velg produkt og abonnementsplan og fullfør kjøpet. Se etter en e-postmelding fra Adobe med kobling for å laste ned programvaren umiddelbart etter at du har kjøpt produktet. Når du har lastet ned produktet, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet og følger instruksjonene på skjermen for å installere produktet og starte abonnementet.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med Technical Communication Suite og andre Adobe-apper.

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon. Hvis du har problemer med prøvenedlastingen, se denne feilsøkingsveiledningen for løsninger.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Adobe Technical Communication Suite-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere en app på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Du kan konvertere den 30-dagers prøveversjonen av Adobe Technical Communication Suite til et abonnement ved å kjøpe en lisens fra adobe.com. For spørsmål kan du nå oss på techcomm@adobe.com.

Du kan avslutte abonnementet ditt fra kontosiden på adobe.com eller ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Technical Communication Suite.

Fellesskap

Populære, relaterte fora