Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Når jeg klikker på Kontakt oss, er ikke produktet mitt ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe RoboHelp eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Kan jeg endre skjermlayout?

Ja. Du kan velge mellom flere ulike responsive HTML5-layouter med flere skjermer. Velg den som passer best med dine behov, og tilpass den etter behov.

Kan jeg sette inn en HTML5-video i et emne?

Ja! Du kan sette inn en Adobe Captivate-video i HTML5- eller SWF-format.

Er RoboHelp kompatibelt med Microsoft Word?

RoboHelp (2017-utgivelse) er kompatibelt med Microsoft Office 2010 og 2013 og Office 365. Du kan finne mer kompatibilitetsinformasjon om versjon i Vanlige spørsmål om RoboHelp og Adobe RoboHelp (2017 release) versjonsammenligningsveiledning. Hvis du må installere en eldre versjon av RoboHelp, kan du laste ned installasjonsfilene fra RoboHelp-nedlastingssiden. Du trenger serienummeret ditt for å fullføre nedlastingen.

Kan jeg sette inn et vannmerke?

Hvor kan jeg finne flere ressurser?

Gå til RoboHelp hjelpeside for koblinger til opplæringsprogrammer, brukerveiledning, hjelpevideoer og mer

Last ned og installer

Hvor kan jeg kjøpe Adobe RoboHelp (2017-utgivelse)?

Du kan kjøpe Adobe RoboHelp (2017-utgivelse) gjennom Adobe Store.Lær om andre måter å kjøpe RoboHelp (2017-utgivelse), inkludert å kjøpe gjennom godkjente forhandler eller kjøp med utdannings- eller offentlige rabatter. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se RoboHelp FAQ.

Hvorfor vil ikke RoboHelp laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med RoboHelp og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av RoboHelp?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere RoboHelp på en annen datamaskin?

Du kan installere RoboHelp på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversjon av RoboHelp (2017 release) til et abonnement. Bare velg abonnementsalternativ når du legger til produktet til handlevognen fra Adobe Store. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i RoboHelp.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke programvaren jeg har?

Du kan avslutte abonnementet ditt ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i RoboHelp.