Feilsøking og hjelp

RoboHelp Classic leveres ikke lenger av Adobe RoboHelp. Du kan migrere eksisterende prosjekter fra RoboHelp Classic til den siste versjonen av RoboHelp. Når du har migrert og endringer er gjort, kan imidlertid ikke disse prosjektene importeres tilbake til RoboHelp Classic (utgave fra 2019 og tidligere versjoner).

Gå til RoboHelp hjelpeside for koblinger til opplæringsprogrammer, brukerveiledning, hjelpevideoer og mer

Å åpne et RoboHelp-prosjekt (.xpj-fil) i RoboHelp, følg disse trinnene:

• Velg Fil > Oppgrader RoboHelp Classic Project.
  • I ønsket dialogboks velger du ønsket .xpj-prosjektfil, og klikker på Åpne.
  • I dialogboksen Nytt prosjekt, klikker du på Opprett. RoboHelp-prosjektet er nå lagret som en .rhpj-fil.

Bruk Git for å spore endringer i innholdet ditt og samarbeide med andre forfattere. Følg instruksjonene her for å komme i gang med Git.

Bruk SharePoint for å holde deg organisert og samarbeide med teamene dine om forskjellige typer prosjekter. Lær hvordan du kan legge til eller laste ned prosjekter fra SharePoint i RoboHelp. For mer informasjon, se Samarbeid ved hjelp av SharePoint Online.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med RoboHelp og andre Adobe-apper.

Ja. Du kan laste ned en kostnadsfri 30-dagers prøveversjon med full funksjonalitet. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere RoboHelp på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Det er forhåndsdefinerte maler som er tilgjengelige i administrasjonskonsollen for å opprette pakker for Adobe RoboHelp. Hvis du vil ha mer informasjon, se Adobe maler for pakker.

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Hvis abonnementet ditt av en eller annen grunn utløper eller avsluttes (for eksempel på grunn av et utløpt kredittkort), blir du varslet via e-post, og programvaren viser et varsel om at abonnementet ditt er avsluttet. Hvis det har gått mindre enn seks måneder siden abonnementet ble avsluttet, klikker du på Forny-knappen som vises i varselet for å angi informasjonen som kreves for å starte abonnementet på nytt.

Du kan avslutte abonnementet ved å kontakte Adobes Kundestøtte. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i RoboHelp.