Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Hva er forskjellig i RoboHelp (2019-utgaven) sammenlignet med RoboHelp Classic (2019-utgaven)?

Installasjonsprogrammet for RoboHelp (2019-utgaven) installerer både RoboHelp (2019-utgaven), et helt nytt program for å opprette og publisere innhold, og RoboHelp Classic (2019-utgaven), som gir deg opplevelsen av eldre versjoner av RoboHelp med oppdateringer. Du kan overføre eksisterende RoboHelp-prosjekter til RoboHelp (2019-utgaven). Når du migrerer og rediger prosjektene, er det imidlertid mulig at disse prosjektene ikke kan importeres tilbake til eldre versjoner eller RoboHelp Classic (2019-utgave).

Når jeg klikker på Kontakt oss, er ikke produktet mitt ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe RoboHelp eies av organisasjonen din, vil det ikke være oppført under Adobe ID-en din. Chat med Adobe kundestøtte.

Hvordan oppretter jeg et prosjekt?

Se artikkelen Opprette et prosjekt for å få mer grunnleggende informasjon om prosjekter og hvordan du oppretter ditt første prosjekt i Adobe RoboHelp.

Kan jeg importere et Word-dokument til et prosjekt?

Hvordan importerer jeg videoer fra YouTube eller Vimeo?

Du kan enkelt importere YouTube- eller Vimeo-videoer om emnene dine. Se delen Legge til videoer under emnet Arbeide med bilder og multimedia for å få mer informasjon.

Hvor kan jeg finne flere ressurser?

Gå til RoboHelp hjelpeside for koblinger til opplæringsprogrammer, brukerveiledning, hjelpevideoer og mer

Last ned og installer

Hvor kan jeg kjøpe Adobe RoboHelp (2019-utgaven)?

Du kan kjøpe RoboHelp (2019-utgaven) fra nettbutikken Adobe Store eller ved å ringe +1-866-647-1213 (mandag til fredag, 08:00 ET til 17:00 ET).Finn ut mer om andre måter å kjøpe RoboHelp på (2019-utgivelsen), inkludert kjøp gjennom godkjente forhandlere eller kjøp med studentrabatter eller andre rabatter. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se RoboHelp FAQ.

Hvorfor vil ikke RoboHelp laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med RoboHelp og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av RoboHelp?

Ja. Du kan laste ned en kostnadsfri 30-dagers prøveversjon med full funksjonalitet. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere RoboHelp på en annen datamaskin?

Du kan installere RoboHelp på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Abonnementet mitt er utløpt. Hvordan fornyer jeg det?

Hvis abonnementet ditt av en eller annen grunn utløper eller avsluttes (for eksempel på grunn av et utløpt kredittkort), blir du varslet via e-post, og programvaren viser et varsel om at abonnementet ditt er avsluttet. Hvis det har gått mindre enn seks måneder siden abonnementet ble avsluttet, klikker du på Forny-knappen som vises i varselet for å angi informasjonen som kreves for å starte abonnementet på nytt.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke programvaren jeg har?

Du kan avslutte abonnementet ditt ved å kontakte Kundestøtte. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i RoboHelp.