Feilsøking og hjelp

Den siste versjonen som er tilgjengelig for RoboHelp er oppdatering 6. Denne oppdateringen introduserer statisk topptekst og bunntekst for rammeløs utdata,  Ordlisteverktøy,  forbedret listeredigerer, søkeforbedringer og mer.  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hva er nytt i RoboHelp.

I tillegg inneholder denne oppdateringen feilrettinger knyttet til redigering, publisering, oppgradering, søk og en generell forbedret ytelse. For å se listen over feilrettinger, se Løse problemer.

Samarbeide med andre redigerere for å lage, dele og administrere anmeldelser for innholdet ditt ved hjelp av GitSharePoint på nett, og Azure DevOps.

Output generert i RoboHelp kan hostes på alle nettaktiverte servere som Apache, RoboHelp ServerSharePoint Online, Zendesk Help CenterSalesforce Knowledge BaseServiceNow Knowledge BaseZoho Knowledge Base, og Adobe Experience Manager

For å oppgradere prosjektet ditt fra RoboHelp Classic til en ny tenkt versjon (2019- eller 2020-utgivelse), er det visse punkter du bør vurdere som kan oppstå på grunn av oppgraderingen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Oppgradere et prosjekt i RoboHelp

For å samarbeide ved bruk av Review, logg på med Adobe ID-en, da Review er vert på Adobe Creative Cloud. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Gjennomgang og samarbeid

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med RoboHelp og andre Adobe-apper.

Ja. Du kanlaste neden fullt funksjonell 30-dagers kostnadsfri prøveversjon ved å logge på med Adobe-ID og passord. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon. For å sjekke om det er noen oppdateringer i den nåværende versjonen av RoboHelp gå til Hjelp Se etter oppdateringer. Alternativt kan du også installere dem manuelt fra nedlastinger.

Det anbefales at man bruker de nyeste operativsystem- og nettleseroppdateringene for alle Adobe-produkter for at de skal fungere effektivt. Hvis du kjører de siste oppdateringene og fortsatt står overfor feilen, kan du se avviklet IE10-støtte  for mer hjelp. Ta også en titt på oppgradering av operativsystem og støttede nettleserversjoner

Du kan installere RoboHelp på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Det er forhåndsdefinerte maler for Adobe RoboHelp, som er tilgjengelige i administrasjonskonsollen for å opprette pakker og gi brukere i organisasjonen tilgang. For mer informasjon, se tilpasse og opprette pakker

Logg på Adobe-kontoen. Under delen Passord, velger du Endre for Gjeldende passord, og følger så instruksene på skjermen.

Glemt passordet? Finn ut mer om hvordan du kan tilbakestille det.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Hvis abonnementet ditt av en eller annen grunn utløper eller avsluttes (for eksempel på grunn av et utløpt kredittkort), blir du varslet via e-post, og programvaren viser et varsel om at abonnementet ditt er avsluttet. Hvis det har gått mindre enn seks måneder siden abonnementet ble avsluttet, klikker du på Forny-knappen som vises i varselet for å angi informasjonen som kreves for å starte abonnementet på nytt.

Du kan avslutte abonnementet ved å kontakte Adobes Kundestøtte. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i RoboHelp.

Du kan komme i kontakt med administratoren som administrerer lisenser for organisasjonen.Hvis du trenger mer hjelp, kan du be om hjelp å opprette en tjenesteforespørsel på administrasjonskonsollen.