Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Installasjonsprogrammet for RoboHelp (2019-utgaven) installerer både RoboHelp (2019-utgaven), et helt nytt program for å opprette og publisere innhold, og RoboHelp Classic (2019-utgaven), som gir deg opplevelsen av eldre versjoner av RoboHelp med oppdateringer. Du kan overføre eksisterende RoboHelp-prosjekter til RoboHelp (2019-utgaven). Når du migrerer og rediger prosjektene, er det imidlertid mulig at disse prosjektene ikke kan importeres tilbake til eldre versjoner eller RoboHelp Classic (2019-utgave).

Hvis Adobe RoboHelp eies av organisasjonen din, vil det ikke være oppført under Adobe ID-en din. Chat med Adobe kundestøtte.

Se artikkelen Opprette et prosjekt for å få mer grunnleggende informasjon om prosjekter og hvordan du oppretter ditt første prosjekt i Adobe RoboHelp.

Du kan enkelt importere YouTube- eller Vimeo-videoer om emnene dine. Se delen Legge til videoer under emnet Arbeide med bilder og multimedia for å få mer informasjon.

Gå til RoboHelp hjelpeside for koblinger til opplæringsprogrammer, brukerveiledning, hjelpevideoer og mer

Last ned og installer

Du kan kjøpe RoboHelp (2019-utgaven) fra nettbutikken Adobe Store eller ved å ringe +1-866-647-1213 (mandag til fredag, 08:00 ET til 17:00 ET).Finn ut mer om andre måter å kjøpe RoboHelp på (2019-utgivelsen), inkludert kjøp gjennom godkjente forhandlere eller kjøp med studentrabatter eller andre rabatter. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se RoboHelp FAQ.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med RoboHelp og andre Adobe-apper.

Ja. Du kan laste ned en kostnadsfri 30-dagers prøveversjon med full funksjonalitet. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere RoboHelp på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Hvis abonnementet ditt av en eller annen grunn utløper eller avsluttes (for eksempel på grunn av et utløpt kredittkort), blir du varslet via e-post, og programvaren viser et varsel om at abonnementet ditt er avsluttet. Hvis det har gått mindre enn seks måneder siden abonnementet ble avsluttet, klikker du på Forny-knappen som vises i varselet for å angi informasjonen som kreves for å starte abonnementet på nytt.

Du kan avslutte abonnementet ditt ved å kontakte Kundestøtte. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i RoboHelp.