Du kan installera Adobe Digital Editions 4.0 i Windows 7, Windows XP och Windows Vista genom att följa stegen nedan:

1. Klicka på fliken Hämta. Filhämtningssidan för Adobe Digital Editions visas.

2. Klicka på Hämta Digital Edition 4.0Windows (7,2 MB).

Filen ADE_4.0_Installer.exe hämtas till datorn.

3. Dubbelklicka på filen ADE_4.0_Installer.exe för att starta installationsprocessen.

4. Välj alternativen för komponenterna som du vill installera och klicka på Nästa.

Konfiguration av Digital Editions 4.0
  5. Bekräfta platsen för installationen och klicka sedan på Installera. Adobe Digital Editions installeras på din dator.

Bekräfta installationsplatsen
  6. När installationen är slutförd klickar du på Stäng för att starta Adobe Digital Editions.

Konfiguration slutförd

Ytterligare information

Om du har problem med installationsprocessen ska du gå till Jag kan inte installera Adobe Digital Editions.