Du hittar information om hur du visar e-böcker med Adobe Digital Editions-teknik på en iOS- eller Android-enhet om du går till Digital Editions-bloggen om enheter som stöds på http://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices.  Leta efter den aktuella enheten i kolumnen för program och mobila/anslutna enheter (alltså Android- eller iOS-programmet).  De program som anges i kolumnen kan användas för att visa e-böcker med Adobes Digital Editions-teknik.

Mer information om programmet och anvisningar om hur du synkroniserar eller laddar ned e-böcker till din enhet finns på programtillverkarens webbsida.  Du hittar en länk till denna sida i kolumnen för tillverkare.