Det finns inte längre stöd för att skapa och redigera (AIR-baserade) appar för äldre Android-versioner. Äldre appversioner fungerar fortfarande på Android-enheter, men vi rekommenderar att du migrerar från äldre Android-appar till inbyggda Android-appar så snart som möjligt. Se Bygga inbyggda DPS-appar för Android-enheter.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy