Du kan bli Adobe Creative Cloud-medlem eller betala en engångsavgift om du vill skapa en anpassad app med en enstaka folio för iPad. Du kan skapa Single Edition-appar för iPad om du har ett fullständigt Creative Cloud-medlemskap (inte ett medlemskap för en enstaka produkt).

De Single Edition-appar du skapar fungerar bara på iPad, inte på iPhone eller Android-enheter. När du använder Single Edition saknar dina appar många av de funktioner som bibliotek, bokmärken, delning via sociala medier och analyser som är tillgängliga för Professional- och Enterprise-prenumeranterna på DPS.

Obs!

Tjänsten Digital Publishing Suite, Single Edition, kommer att vara tillgänglig för användning fram till 1 maj 2015. Kunder kan lösa in serienummer som köpts tidigare och skapa eller redigera appar under tiden. Efter 1 maj 2015 går det dock inte längre att använda DPS Single Edition för att skapa eller redigera appar. Från och med 4 december 2014 går det inte längre att köpa Single Edition på Adobe.com.

Krav

Det här behöver du för att kunna skapa din folio:

• InDesign CS6 eller senare.

• DPS Desktop Tools (panelerna Folio Overlays och Folio Builder).

Det här behöver du för att kunna skapa din app:

• En Mac OS-dator med Mac OS X 10.7 eller senare. Apple kräver en Mac OS-dator för att skapa de certifikat som behövs och överföra appen. Du kan använda en Windows-dator för att bygga dina folios i InDesign.

• DPS App Builder.

• Medlemskap i Apples iOS Developer Program (mot en årsavgift). Mer information finns på http://developer.apple.com/programs/ios/.

• Ett Creative Cloud-medlemskap eller ett Single Edition-serienummer.

Single Edition-videoklipp och Single Edition-resurser

Använd ditt Creative Cloud-konto för att logga in på sidan Komma igång, se på videoklipp och hämta användbara resurser.

DPS Single Edition-självstudiekurser

Dessa videoklipp och mycket mer visas på AdobeTV.

Kanalen DPS Single Edition Learn

Videoöversikt

Videoöversikt
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite-single-edition/what-is-adobe-digital-publishing-suite-single-edition/">Vad är Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition?</a> (på engelska)
Colin Fleming

Steg för att skapa en visningsprogramapp med en folio

Följ dessa allmänna steg om du vill skapa en anpassad visningsprogramapp och skicka den till Apple Store.

Steg 1: Förstå grunderna

Innan du börjar använda InDesign för att skapa innehåll behöver du en grundläggande förståelse för processen. Titta på videoklipp, gå igenom självstudiekurser och bläddra bland hjälpavsnitten. Se Komma igång med Digital Publishing Suite.

Appen DPS Tips
Lär dig grunderna med DPS Tips och andra resurser.

Steg 2: Installera verktygen för Digital Publishing

För InDesign CS6 eller CC installerar du DPS Desktop Tools. Se Installera verktyg för digital publicering.

Installera Digital Publishing-verktygen för InDesign
Installera Digital Publishing-verktygen för InDesign.

Hämta också Adobe Content Viewer till iPad. När du skapar en folio överförs innehållet till en webbklient som drivs av acrobat.com. Använd visningsprogrammet för att hämta och förhandsvisa folion. Sök efter Adobe Content Viewer i iPad App Store eller iTunes Store.

Steg 3: Skapa och förhandsgranska din folio

Skapa din folio med panelen Folio Builder. Förhandsgranska din folio på en iPad med hjälp av appen Adobe Content Viewer. När din folio är klar markerar du den och väljer Create App (Skapa app) på panelmenyn Folio Builder.

Steg 4: Prenumerera på Creative Cloud eller skaffa ett Single Edition-serienummer

Om du är medlem i Creative Cloud kan du skapa ett obegränsat antal Single Edition-appar för iPad. Du kan även använda Adobes webbplats för att köpa ett Single Edition-serienummer. Om Single Edition inte är tillgängligt i ditt område ännu kan du registrera dig för att bli meddelad när det blir tillgängligt.

Skaffa det serienummer för Single Edition som krävs för att bygga appen
Skaffa det serienummer för Single Edition som krävs för att bygga appen.

Steg 5: Hämta steg för steg-guiden

Step-by-Step iPad Publishing Guide för Single Edition innehåller den information du behöver för att skapa de nödvändiga bilderna och certifikaten, registrera dig som Apple-utvecklare, bygga iPad-appen och skicka den till Apple.

Du kan även hämta Step-by-Step Publishing Guide via Hjälpmenyn i DPS App Builder.