Om du vill att en eller flera artiklar ska flöda enbart vågrätt, väljer du alternativet Endast vågrät dragning i dialogrutan Artikelegenskaper. Användarna navigerar i separerade artiklar genom att dra åt vänster eller höger i stället för upp eller ned.

Separera artiklar
Separera artiklar

A. Oseparerad artikel B. Separerad artikel

Det är bara den första sidan i en separerad artikel som visas i innehållsförteckningen, men alla sidor visas i bläddringsläget. Du kan inte separera en artikel som är inställd på Mjuk rullning.

Videosjälvstudiekurs

Videosjälvstudiekurs
<a href="http://goo.gl/v5FMD">Layouter med vågrät dragning</a> (på engelska)
Colin Fleming