Meddelande i DPS App Builder om Java-uppdatering

Problem

DPS App Builder visar ett meddelande om att uppdatera Java i Mac OS efter att uppdateringen har installerats.

Lösning

Hämta och installera Java SE JDR här för Mac OS X 10.10 (Yosemite) eller senare:

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html

För tidigare versioner av Mac OS X, installera Java härifrån:

http://www.java.com

Ytterligare information

För mer information om denna uppdatering, se följande dokumentation på Apples hemsida:

http://support.apple.com/kb/HT6133

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online