Så här hämtar och installerar du Lightroom

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Klicka på Hämta nedan när du vill börja hämta Lightroom. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta din prenumerationsversion när du har loggat in.)

Har du problem med att komma igång?

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Lightroom?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Du måste också logga in när du hämtar eller uppdaterar Lightroom. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-program.

Kan jag installera Lightroom på en annan dator?

Du kan installera Lightroom och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.

Kan jag migrera mina Lightroom Classic-foton till Lightroom?

Om du har använt Lightroom Classic tidigare kan du migrera dina kataloger från Lightroom Classic till Lightroom. När du gör det tar Lightroom med alla foton som ingår i katalogen och laddar upp den till molnet med fullständig upplösning för att möjliggöra åtkomst över flera enheter och datorer. Senare, för att spara diskutrymme, kan du även överväga att ta bort dessa foton från den lokala lagringen på din enhet.

Mer information finns i Migrera foton från Lightroom Classic till Lightroom.

Om du stöter på problem när du ska migrera dina foton, se Möjliga fel | Migrera foton till Lightroom för att lösa dem.