Hämta Lightroom och hitta självstudier för att komma igång.

Så här hämtar och installerar du Lightroom

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Installerar du programmet för första gången eller på en ny dator?
Klicka på Hämta Lightroom nedan för att påbörja hämtningen. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. Om det är första du gången du installerar ett Creative Cloud-program, installeras även Creative Cloud-datorprogrammet.

Behöver du hjälp med planen?

Jag köpte fel plan. Hur gör jag för att byta plan?

Lär dig hur du ändrar till en annan Adobe-plan eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringstakten för den nuvarande prenumerationen.

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du startade en testversion eller köpte ett Adobe-program eller ett -medlemskap första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning