Hämta Lightroom och kom igång
Hämta Lightroom och hitta självstudier för att komma igång.

Få tillgång till exklusiva rabatter med ditt Creative Cloud-medlemskap

IMG_7955

Välj bland en mängd medlemserbjudanden från exklusiva varumärken, inklusive HP och Dropbox, för att effektivisera ditt kreativa arbetsflöde.

Utforska erbjudanden

Så här hämtar och installerar du Lightroom

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Installerar du programmet för första gången eller på en ny dator?
Välj Hämta Lightroom för att börja hämtningen. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in och installera. Om det är första du gången du installerar ett Creative Cloud-program installeras även Creative Cloud-datorprogrammet. Mer information om Creative Cloud-datorprogram finns här.