Läs om hur du hämtar och konfigurerar appen Lightroom for Apple TV på din Apple TV-teve (fjärde generationen). När du har konfigurerat appen kan du börja visa alla dina Lightroom-molnfoton och -samlingar på teveskärmen.

Obs!

Appen Lightroom for Apple TV är kompatibel med fjärde generationens Apple TV-tevear som körs med tvOS 9.0 eller senare.

Om du vill kontrollera enhetsmodell och tvOS-version väljer du Settings (Inställningar) > General (Allmänt) > About (Om) på hemskärmen för Apple TV. Om du vill ha mer information läser du i Apples dokumentation på https://support.apple.com/en-us/HT200008.

För att konfigurera appen Lightroom for Apple TV på din Apple TV-teve (fjärde generationen) följer du stegen nedan för att hämta appen från App Store och logga in med ditt Adobe ID-id.

1. Gå till App Store () på din Apple TV-teve (fjärde generationen). Sök efter "Lightroom" och hämta appen Lightroom for Apple TV.

Plattikon för Lightroom for Apple TV
    Hämta Lightroom for Apple TV från App Store

2. Öppna appen Lightroom for Apple TV och navigera till inloggningsskärmen.

En verifieringskod visas på skärmen.

Obs!

Verifieringskoden upphör att gälla efter tio minuter, vilket anges med hjälp av en timer som visas under koden. När timern har kommit till noll återställs den aktuella verifieringskoden automatiskt och en ny kod visas.

6-siffrig kod som visas på teven
    6-siffrig kod som visas på teven

3. Gå till lightroom.adobe.com/tv med webbläsaren på datorn eller på en mobil enhet.

4. Logga in med ditt Adobe ID-id.

5. När du är inloggad anger du den 6-siffriga verifieringskod som visas på teven och klickar/trycker på Finish (Slutför) i webbläsaren.

Ange den 6-siffriga koden i webbläsaren
    Ange den 6-siffriga koden i webbläsaren

6. Om verifieringen lyckas visas dina synkroniserade samlingar automatiskt på teven.

Obs!

Om du vill ha mer information om hur du konfigurerar samlingar i Lightroom CC för datorer läser du i Konfigurera samlingar

Lightroom-samlingar som visas på din teve
    Dina Lightroom-samlingar som visas på teven

Nu kan du använda appen Lightroom for Apple TV till att visa dina synkroniserade Lightroom-molnfoton och köra bildspel med dina foton på teven.

Mer information finns i Visa Lightroom-foton på din teve.