Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar DPS?

För att installera den fullständiga uppsättningen verktyg i Digital Publishing Suite (DPS) ska du välja Hjälp > Uppdateringar i InDesign. För mer information, inklusive direkta hämtningslänkar och hjälp med vanliga installationsproblem, se Installation av DPS-verktyg.

Varför går det inte att installera DPS?

Se Installation av DPS-verktyg för att få hjälp med vanliga installationsproblem.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Vanliga frågor

Varför visas inte Folio Builder-panelen i den senaste versionen av InDesign?

Folio Builder-panelen är inte tillgänglig i InDesign CC 2015 eller senare. För mer information, se blogginlägget DPS och InDesign CC 2015 och artikeln Installation av DPS-verktyg.

Var kan jag få hjälp med Folio Builder-problem?

Se Felsökning av Folio Builder för att lösa vanliga Folio Builder-fel.

Hur förhandsgranskar jag folios på en enhet?

Först ska du installera visningsprogrammet på din enhet. Sök efter ”innehållsvisningsprogram” i enhetsbutiken. Mer information finns i Förhandsgranskning av folios och artiklar.

Varför kan jag inte förhandsgranska innehåll med Desktop Viewer?

Adobe Content Viewer för stationära datorer stöds inte längre. Använd istället Adobe Content Viewer-appen för att förhandsgranska innehåll från en mobil enhet. Se Installation av DPS-verktyg.

Var kan jag hitta mer teknisk information?

Besök Digital Publishing Suite Developer Center för ett utbud av verktyg och resurser. Du kan hitta information om hur man kommer igång och anvisningar i Hjälp för Digital Publishing Suite.