Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Du kan köpa en abonnemangs- eller icke-abonnemangsversion av FrameMaker Publishing Server från Adobe Store. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att slutföra köpet och hämta produkten. För att få hjälp med att hämta och installera programmet efter köpet, se Installation och inställning i användarhandboken till FrameMaker Publishing Server. För mer information om köpalternativ, se Vanliga frågor om FrameMaker Publishing Server.

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem med FrameMaker Publishing Server och andra Adobe-program.

Ja! Du kan hämta en utvärderingsversion från sidan FrameMaker Publishing Server. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion.

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Varje licens av FrameMaker Publishing Server tillåter att du installerar programmet på ett par kärnor i antingen en fysisk eller virtuell maskin. För mer information om kärnbaserad prissättning för FrameMaker Publishing Server, se Vanliga frågor om FrameMaker Publishing Server.

Kontohantering

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Du kan uppdatera din kreditkortsinformation från din kontosida på adobe.com. Se Betalning i Adobe Store | Vanliga frågor om beställning och betalning online.

Du kan konvertera en utvärderingsversion av FrameMaker Publishing Server (version 2019) till ett abonnemang. Välj abonnemangsalternativet när du lägger till produkten i din kundvagn från Adobe Store. Du kan också välja att köpa en fristående version (utan abonnemang).

Du kan avbryta ditt abonnemang från din kontosida på adobe.com eller genom att kontakta Adobe Support. Om du avbryter inom 14 dagar får du en fullständig återbetalning. I annat fall faktureras du för 50 % av den återstående avtalstiden. Du kommer inte att ha tillgång till ditt abonnemangsprogram efter att du har avbrutit abonnemanget.

Vanliga uppgifter

Se Schemaläggning för att lära dig hur du ställer in ett schema för återkommande uppgifter.

Använd instrumentpanelen i FrameMaker Publishing Server för att skapa, schemalägga och övervaka uppgifter.

Absolut. Mallar och förinställningar gör det lätt att återanvända uppgifter. Titta på denna korta video för att lära dig mer.

Community

Delta i konversationen.

Populära underforum