Felsökning och hjälp

Vanliga problem

Adobe Technical Communication Suite (från 2019) innehåller Adobe FrameMaker (från 2019), Adobe RoboHelp (från 2019), Adobe Captivate (från 2019), Adobe Acrobat Pro DC* och Adobe Presenter 11.1 såväl som flera extraverktyg som Adobe RoboScreenCapture. Mer information om 2019-versionen finns i Vanliga frågor om Technical Communication Suite.

Alla program i Adobe Technical Communication Suite har sin egen supportsida på adobe.com. Se sidorna för FrameMaker, RoboHelp, Captivate, Acrobat och Presenter för länkar till användarhandböcker, självstudiekurser, forum och de bästa felsökningsdokumenten.

Hämta och installera

Det går snabbt och lätt att komma igång med en prenumeration: gå till vår sida med köpguide och välj din produkt och plan. Slutför sedan köpet. Omedelbart efter köpet ska du kontrollera om du fått ett e-postmeddelande från Adobe med ditt serienummer och en länk för att hämta din programvara. När du har hämtat produkten ska du dubbelklicka på installationsprogrammet och följa anvisningarna på skärmen för att installera produkten och påbörja din prenumeration.

Lär dig hur man löser hämtningsproblem med Technical Communication Suite och andra Adobe-program.

Ja! Du kan hämta en utvärderingsversion från Adobes hämtningssida. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion. Om du har problem med att hämta utvärderingsversionen, se denna fel sökning guide för lösningar.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera programmet Adobe Technical Communication Suite på upp till två datorer. Om du vill installera ett program på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program. Om du behöver fem eller fler licenser, bör du överväga att köpa en volym licens plan.

Kontohantering

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Du kan uppdatera din kreditkortsinformation från din kontosida på adobe.com. Se Betalning i Adobe Store | Vanliga frågor om beställning och betalning online.

Du kan konvertera en testversion av Adobe Technical Communication Suite (från 2019) till en prenumeration. Välj abonnemangsalternativet när du lägger till produkten i din kundvagn från Adobe Store. Du kan läsa mer under Abonnemangsinformation och prissättning i Vanliga frågor om Technical Communication Suite.

Du kan avbryta ditt abonnemang från din kontosida på adobe.com eller genom att kontakta Adobe Support. Om du avbryter inom 14 dagar får du en fullständig återbetalning. I annat fall faktureras du för 50 % av den återstående avtalstiden. Du kommer inte att ha tillgång till ditt abonnemangsprogram efter att du har avbrutit abonnemanget. För mer information, se Abonnemangsinformation och prissättning i Vanliga frågor om Technical Communication Suite.