Felsökning och hjälp

Vanliga problem

Hur skiljer sig RoboHelp (från 2019) från RoboHelp Classic (från 2019)?

Installationsprogrammet för RoboHelp (från 2019) installerar både RoboHelp (från 2019), ett helt nytt program för att skapa och publicera innehåll, och RoboHelp Classic (från 2019) som behåller upplevelsen från äldre versioner av RoboHelp med uppdateringar. Du kan migrera befintliga RoboHelp-projekt till RoboHelp (från 2019). Men när du migrerar och redigerar projekten kan dessa inte importeras tillbaka till äldre versioner eller RoboHelp Classic (från 2019).

Min produkt är inte med i listan när jag klickar på Kontakta oss. Hur kontaktar jag support?

Om Adobe RoboHelp ägs av din organisation kommer du inte att se det listat under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.

Hur skapar jag ett projekt?

Se artikeln Skapa ett projekt för att få information om projektgrunderna och hur man skapar sitt första projekt från början i Adobe RoboHelp.

Kan jag importera ett Word-dokument till ett projekt?

Hur importerar jag videos från YouTube eller Vimeo?

Du kan importera videos från YouTube eller Vimeo på ett enkelt sätt i dina ämnen. Se avsnittet Lägg till videos i ämnet Arbeta med bilder och multimedia för att få mer information.

Var hittar jag ytterligare resurser?

Gå till RoboHelps hjälpsida för länkar till självstudiekurser, användarhandboken, komma igång-video med mera.

Ladda ned och installera

Var kan jag köpa Adobe RoboHelp (från 2019)?

Du kan köpa RoboHelp (från 2019) online från Adobe Store eller genom att ringa: +1-866-647-1213 (måndag till fredag 8.00 - 17.00). Mer information om andra sätt att köpa RoboHelp (från 2019); t.ex. köpa via auktoriserade återförsäljare eller med olika typer av rabatter. För mer information om köpalternativ, se Vanliga frågor om RoboHelp.

Varför går det inte att hämta RoboHelp?

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem med RoboHelp och andra Adobe-program.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av RoboHelp?

Ja. Du kan hämta en testversion med alla funktioner som vara i 30 dagar. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera RoboHelp på en annan dator?

Du kan installera RoboHelp på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program. Om du behöver fem eller fler licenser, bör du överväga att köpa en volymlicensplan.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Du kan uppdatera din kreditkortsinformation från din kontosida på adobe.com. Se Betalning i Adobe Store | Vanliga frågor om beställning och betalning online.

Min prenumeration har löpt ut. Hur förnyar jag den?

Om din prenumeration löper ut eller stoppas av någon anledning (till exempel på grund av ett ogiltigt kreditkort) meddelas du via e-post. Din programvara visar en varning om att din prenumeration har avslutats. Om det har gått mindre än sex månader sedan din prenumeration avslutades kan du klicka på knappen Förnya, som visades med varningen. Där fyller du i informationen som behövs för att starta om din prenumeration.

Hur avbryter jag mitt abonnemang? Kan jag fortfarande använda programmet som jag har?

Du kan avbryta ditt abonnemang genom att kontakta Adobe Support. Om du avbryter inom 14 dagar får du en fullständig återbetalning. I annat fall faktureras du för 50 % av den återstående avtalstiden. Du kommer inte att ha tillgång till ditt abonnemangsprogram efter att du har avbrutit abonnemanget. För mer information, se Abonnemangsinformation och prissättning i Vanliga frågor om RoboHelp.

Community

Delta i konversationen.