Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Var kan jag köpa Adobe RoboHelp (version 2017)?

Du kan köpa Adobe RoboHelp (version 2017) online hos Adobe StoreMer information om andra sätt att köpa RoboHelp (version 2017); t.ex. köpa via auktoriserade återförsäljare eller med olika typer av rabatter. För mer information om köpalternativ, se Vanliga frågor om RoboHelp.

Varför går det inte att hämta RoboHelp?

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem med RoboHelp och andra Adobe-program.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av RoboHelp?

Ja! Du kan hämta en utvärderingsversion från Adobes hämtningssida. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera RoboHelp på en annan dator?

Du kan installera RoboHelp på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program. Om du behöver fem eller fler licenser, bör du överväga att köpa envolymlicensplan.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Du kan uppdatera din kreditkortsinformation från din kontosida på adobe.com. Se Betalning i Adobe Store | Vanliga frågor om beställning och betalning online.

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Du kan konvertera en utvärderingsversion av RoboHelp (version 2017) till ett abonnemang. Välj abonnemangsalternativet när du lägger till produkten i din kundvagn från Adobe Store. För mer information, se Abonnemangsinformation och prissättning i Vanliga frågor om RoboHelp.

Hur avbryter jag mitt abonnemang? Kan jag fortfarande använda programmet som jag har?

Du kan avbryta ditt abonnemang genom att kontakta Adobe Support. Om du avbryter inom 14 dagar får du en fullständig återbetalning. I annat fall faktureras du för 50 % av den återstående avtalstiden. Du kommer inte att ha tillgång till ditt abonnemangsprogram efter att du har avbrutit abonnemanget. För mer information, se Abonnemangsinformation och prissättning i Vanliga frågor om RoboHelp.

Vanliga frågor

Kan jag ändra skärmlayouten?

Ja. Du kan välja bland flera olika responsiva och flerskärms-HTML5-layouter. Välj den som bäst passar dina behov och anpassa den sedan efter behov.

Kan jag infoga en HTML5-video i ett ämne?

Ja! Du kan infoga en Adobe Captivate-video i HTML5- eller SWF-format.

Är RoboHelp kompatibel med Microsoft Word?

RoboHelp (version 2017) är kompatibel med Microsoft Office 2010 och 2013 och Office 365. Du kan hitta mer information om versionskompatibilitet i Vanliga frågor om RoboHelp och Adobe RoboHelp (version 2017) Versionsjämförelseguide. Om du måste installera en tidigare version av RoboHelp, kan du hämta installationsfilerna från RoboHelps nedladdningssida. Du måste ha ditt serienummer för att slutföra hämtningen.

Kan jag infoga en vattenstämpel?

Var hittar jag ytterligare resurser?

Gå till RoboHelps hjälpsida för länkar till självstudiekurser, användarhandboken, komma igång-video med mera.

Community

Delta i konversationen.