Mei 2019-versie van Document Cloud Web
documentcloud_RGB

Met Adobe Document Cloud Webapps en services beschikt u over een SaaS PDF-oplossing zodat u overal met uw belangrijkste documenten kunt werken. In de meest recente versie beschikt Document Cloud Web over een eenvoudige en consistente gebruikservaring op bureaublad-pc's, internet en mobiele apparaten, zodat u documenten en afbeeldingsbestanden gemakkelijk kunt converteren naar PDF, meerdere documenten kunt combineren in één PDF, PDF's kunt exporteren naar bewerkbare Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden, documenten kunt opslaan, delen en verzenden ter revisie, handtekeningen van anderen kunt vragen en formulieren snel kunt invullen en ondertekenen dankzij slimme technologieën voor automatisch invullen.


Vereenvoudigde deelervaring voor bekijken en reviewen

Met nieuwe deelervaring vereenvoudigt u de manier waarop u PDF's deelt voor bekijken of reviewen. De interface voor delen is nu vervangen door een nieuwe modaal dialoogvenster waarin u uit de volgende opties kunt kiezen:

  • Een koppeling ophalen: deel een koppeling naar uw PDF-bestand voor bekijken of reviewen. Vervolgens selecteert u Opmerkingen voor revisie toestaan voor eenvoudige en snelle feedback.
  • Personen uitnodigen: selecteer deze optie om mensen uit te nodigen voor het bekijken of reviewen van PDF-bestanden per e-mail. Selecteer vervolgens Opmerkingen voor revisie toestaan voor eenvoudige en snelle feedback.
Dialoogvenster delen

Geïntegreerde chat

Document Cloud biedt u nu een communicatiekanaal voor realtimegesprekken om voorkomende problemen meteen snel op te lossen. Klik op het pictogram van het Help-menu (?) en klik op Contact opnemen. Het chatvenster wordt weergegeven. Klik op het relevante probleem om een gesprek met de ondersteuningsmedewerker te starten.

Chatvenster

Ondersteuning voor nieuwe landinstellingen

Document Cloud wordt nu ondersteund in landinstellingen voor Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans, Pools, Russisch, Tsjechisch en Turks.

Prestatieverbeteringen

  • Prestatieverbeteringen voor de weergavefunctie meningsfunctionaliteit van de Sign-overeenkomst.
  • Alle stabiliteitsgerelateerde problemen in de geïntegreerde Sign-ervaring zijn opgelost.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid