Foto's importeren/exporteren uit Adobe Revel

Adobe Revel

Adobe Revel verschaft u toegang tot uw volledige fotobibliotheek die u vanaf verschillende apparaten, zoals Mac-computers, iPads en iPhones, kunt openen. Zo kunt u uw foto's op verschillende mobiele apparaten en computers openen en synchroniseren.

Ga naar Adoberevel.com voor meer informatie en om uw aanmeldingsgegevens in te stellen als u nog geen Adobe Revel-account hebt.

Adobe Revel ondersteunt een onbeperkt aantal foto's en biedt synchronisatie in real-time. Wanneer u nieuwe foto's aan een apparaat toevoegt, worden deze foto's automatisch toegevoegd op andere apparaten met Adobe Revel.

Foto's importeren uit Adobe Revel

Importeer foto's van uw Adobe® Revel-account om deze te organiseren en bewerken in Photoshop Elements. De fotobibliotheek wordt automatisch bijgewerkt met nieuwe foto's en bewerkte foto's.

 1. Klik op Importeren > Uit Adobe Revel.

  Opmerking:

  U kunt ook Bestand > Importeren uit Adobe Revel selecteren.

 2. Voer de aanmeldgegevens voor uw Adobe Revel-account in. U dient een geregistreerde gebruiker van Adobe Revel te zijn. Na het invoeren van uw aanmeldgegevens klikt u op Aanmelden.

  Aanmelden bij Revel

  Klik op Meer informatie over Adobe Revel als u zich niet kunt aanmelden of als u geen aanmeldingsgegevens hebt voor toegang tot Adobe Revel.

 3. Als u foto's uit een bibliotheek in Adobe Revel wilt importeren, selecteert u een bibliotheek in de vervolgkeuzelijst Importeren uit. De lijst bevat alle bibliotheken waartoe u toegang hebt, inclusief de bibliotheken die andere gebruikers van Adobe Revel met u hebben gedeeld.

  Importeren in bibliotheek

 4. Klik op Bladeren om de map te selecteren waarin u de foto's wilt importeren. Als de map niet is opgegeven, worden de bestanden naar de standaardmap geïmporteerd.

 5. Selecteer de foto's die u naar de Elements Organizer wilt importeren en klik op Importeren.

Foto's exporteren naar Adobe Revel

U kunt foto's vanuit de Elements Organizer exporteren naar een bibliotheek in Adobe Revel.

 1. Selecteer in de Elements Organizer de foto's die u wilt exporteren. Selecteer Bestand > Exporteren naar Adobe Revel of klik op het tabblad Delen en klik op Adobe Revel.

 2. Selecteer de bibliotheek in de vervolgkeuzelijst Exporteren naar en klik op Exporteren.

  Opmerking:

  Alle geëxporteerde afbeeldingen worden omgezet in de JPEG-bestandsindeling.

  Exporteren naar bibliotheek

 3. Er wordt een bericht weergegeven met een bevestiging van het aantal probleemloos geëxporteerde mediabestanden. Klik op OK.

  Opmerking:

  U kunt u, indien nodig, afmelden bij de workflow voor importeren/exporteren en u aanmelden als een andere gebruiker. Klik op het driehoekje naast Welkom, [Gebruikersnaam] en klik op Afmelden.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?