Upload foto's naar uw favoriete sociale media om ze te delen met uw vrienden en familie.

1. Selecteer de foto's in de Organizer-werkruimte en klik op Delen.

Opmerking:

Als u een foto bewerkt in het werkveld van Photo Editor, klikt u op Delen in de rechterbovenhoek van het bovenste deelvenster.

2. In Elements Organizer kunt u kiezen uit opties zoals E-mail, Flickr, Twitter, Vimeo en YouTube. In Photoshop Elements kunt u kiezen uit Flickr of Twitter.

3. Als dit de eerste keer is dat u vanuit Photoshop Elements probeert te delen, dient u Photoshop Elements te machtigen om uw sociale-media-account te openen.

U kunt dan snel uw foto's delen.